Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy csak a...

Lehetséges, hogy csak a lassabb evéstől fogytam?

Figyelt kérdés

semmi mást nem változtattam, csak lassabban eszem, pici falatokat, nem úgy mint régen.(1200-1300kcal) Na jó, azért picit egészségesebben is eszem, és este 6 után semmit. Ma reggel, mikor a tükörbe belenéztem, nagyon örültem hogy mennyit laposodott a hasam.

Lehet hogy nálam csak ennyi a titok?

2009. máj. 30. 07:07
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia!Iegen is lehetséges...mert ha figyeled tudatosan a tested működését és már akkor abbatudod hagyni az evést mikor úgy érzed még annyit megtudtál enni,amit lassú evéssel érsz el,akkor gyorssabb is lesz az anyagcsréd!Van egy nagyon jó könyv,ajánlom h olvasd el...nekem is bejött,és pont ezt bontszolgatja és bizonyitja h mennyien lefogytak csak azzal h lassabban ettek!De több 10 és 40kg fogytak ezzel!Azért it mert a szánkban lévő enzimek jobban elkeverednek a jólmegrágot étellel és a gyomrodat nem treheled,mert könnyebben megemészti és igy gyorssab is lesz a testednek az anyagcsréje,ebből következik h fogysz is!!!Szóval a könyv amit még részletesebb és egy tuti jó agykontrolos cd amit ha minden este és lefekvés előtt hallagtok,akkor még jobban segit a fogyásban is!MÉg akkor ia működik ha nem hiszel benne!Egy világot bejárt könyvről van szó!Paul Mckenna:Le tudlak fogyasztani hangos cdvel!Nekem olyan mit a biblia...Hangoskönyv kiadó!Nem egy ökör ára 2500ft!Ez a könyv segit jobban fejleszteni,h miket is csinálj még,nagyon egyszerű gyakorlatokat képzelj el,ami működik...Csak olvasd el és sok sikert...csak igy tovább!
2009. máj. 30. 07:59
 2/4 A kérdező kommentje:

jaj, nagyon köszönöm, de nem lehet interneten letölteni vhol?

:)

2009. máj. 30. 13:31
 3/4 anonim válasza:
Igen,ez engem is érdekelne.
2009. máj. 30. 16:02
 4/4 anonim válasza:

Szia! Nem hiszem,h ezt a hanganyíagot megtalálnád itt a neten...De ez nem elég ,h értsd miről is szól a könyv...az már csak egy plussz dolog...hab a tirtán....ahhoz h megértsd és fejleszd magad ahoz a könyv kell(ene)Csak azért is ajánlom ennyire mert még ez igazi nagyanyáink bölcs gondolatai vannak kibővítve...Meg én igy fogytam 3 hónap alatt 6 kilót!

Ha bekegondoltok,mindenki csak kapkodva és habsolva,gyorsan esznek...ez nagyon rossz szokás! Itt aranyszabályok vannak amivel betartva 2 hét után ahogy te is észreveszed a változásokat! Lényeg bármit bármikor,de csak akkor amikor TÉNYLEG ÉHES vagy és akkor abbaghagyni amikor Úgy érzed TELEVAGY azzonnal abbahagyni az evést...nem ám,h na még akkor egy kicsit...csak figyelni kell a tested jelzéseit...ha 1 óra múlva megint tényleg éshesvagy nagyon egyszerűűű és eszel...ez a lényeg...de a könyvv az nagyon jól leirja!!!És sok sok sikeresen lefogyott nők történeti is fel vannak dolgozva meg egy kicsit sicretes pozitv gondolkodás,főleg önértékelési problémásoknak...de ha csak 5 kilótol akarsz megszabadulni azoknak is szól,de a 150 kilós túlsulyosoknak...pofon egyszerű dolgok vannak benne,hisz egy 150likós ember nem hiszem h elkezsd futni vagy konditermben járni...ez a könyv reményt ad...és lefogyhat,...nagyon nagy lekitiningot add,h milyen könnyű is lefogyni...és még a cd hallgatva...az meg már csak hab a tortán!!!DE ha tudtok angolul akkor a youtubon a pacák nevét irjátok be és egy csomó show trápiája fent van a neten és nézzétek meg mert ez kurzusokat is add....persze nem kishazánkban...akik angolk jártak sokat fogytak...ezért is irta meg a könyvét...FEjlesszétek magatokat és lassan egyetek az izeket tudatosan élvezzétek!!! Jó fogyást

2009. máj. 31. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!