Lehetséges, hogy csak a lassabb evéstől fogytam?
semmi mást nem változtattam, csak lassabban eszem, pici falatokat, nem úgy mint régen.(1200-1300kcal) Na jó, azért picit egészségesebben is eszem, és este 6 után semmit. Ma reggel, mikor a tükörbe belenéztem, nagyon örültem hogy mennyit laposodott a hasam.
Lehet hogy nálam csak ennyi a titok?
jaj, nagyon köszönöm, de nem lehet interneten letölteni vhol?
:)
Szia! Nem hiszem,h ezt a hanganyíagot megtalálnád itt a neten...De ez nem elég ,h értsd miről is szól a könyv...az már csak egy plussz dolog...hab a tirtán....ahhoz h megértsd és fejleszd magad ahoz a könyv kell(ene)Csak azért is ajánlom ennyire mert még ez igazi nagyanyáink bölcs gondolatai vannak kibővítve...Meg én igy fogytam 3 hónap alatt 6 kilót!
Ha bekegondoltok,mindenki csak kapkodva és habsolva,gyorsan esznek...ez nagyon rossz szokás! Itt aranyszabályok vannak amivel betartva 2 hét után ahogy te is észreveszed a változásokat! Lényeg bármit bármikor,de csak akkor amikor TÉNYLEG ÉHES vagy és akkor abbaghagyni amikor Úgy érzed TELEVAGY azzonnal abbahagyni az evést...nem ám,h na még akkor egy kicsit...csak figyelni kell a tested jelzéseit...ha 1 óra múlva megint tényleg éshesvagy nagyon egyszerűűű és eszel...ez a lényeg...de a könyvv az nagyon jól leirja!!!És sok sok sikeresen lefogyott nők történeti is fel vannak dolgozva meg egy kicsit sicretes pozitv gondolkodás,főleg önértékelési problémásoknak...de ha csak 5 kilótol akarsz megszabadulni azoknak is szól,de a 150 kilós túlsulyosoknak...pofon egyszerű dolgok vannak benne,hisz egy 150likós ember nem hiszem h elkezsd futni vagy konditermben járni...ez a könyv reményt ad...és lefogyhat,...nagyon nagy lekitiningot add,h milyen könnyű is lefogyni...és még a cd hallgatva...az meg már csak hab a tortán!!!DE ha tudtok angolul akkor a youtubon a pacák nevét irjátok be és egy csomó show trápiája fent van a neten és nézzétek meg mert ez kurzusokat is add....persze nem kishazánkban...akik angolk jártak sokat fogytak...ezért is irta meg a könyvét...FEjlesszétek magatokat és lassan egyetek az izeket tudatosan élvezzétek!!! Jó fogyást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!