Egész reggel ment a hasam, és hánytam? Ez a tegnapi nagy evéstől volt? így nem híztam? Vehetem ezt méregtelenítésnek?
Figyelt kérdés
egy ideje szénhidrátmentes diétát csinálok, kb zöldségen élek, meg gyümölcs, joghurt, a kellő (összetett) szénhidrát és ganonaszármazékot zab és kukoricapehely formájában viszem be, de tegnap a nagyinál ilyen nagy zsíros tipikus falusi 1000fogásos zabálás volt a szülinapja alkalmából, ma egész reggel ment a hasam, csomót hánytam, ez tudom hogy mind rossz, de akkor ugye nem híztam azért? vehetem ezt méregtelenítésnek?2010. jan. 18. 10:36
1/4 anonim válasza:
Hát ha kihánytál mindent, akkor nem igen volt mit híznod.
Egyszerűen csak nem bírja a hasikád a zsíros kaját, nyugi az enyém sem.
Én egyszer pl egy jó zsíros halászlét hánytam ki.
Igazából én még vajat sem eszem soha, valahogy nem hiányzik, de amúgy nem vagyok beteg :)
Néha még a kínai kaják is olyan olajosak tudnak lenni, h volt már attól is hánytam.
Úgyhogy igen, a tegnapi kajától hánytál. Azt nem tudom, hogy ez most méregtelenítésnek jó e, de nem hiszem :)
2/4 anonim válasza:
A zsírostól lehet hasmenést kapni. Tavaly nekem is volt pacal után. szvsz. Fogyókúra megszakítása lakomával elég nagy stressz a szervezetnek.
3/4 anonim válasza:
Méregtelenítés nem történik a hányástól, a hányás nem egészséges és természetes. Biztos, hogy a kajától hánytál és nem hiszem, hogy híztál volna,ha kihánytad.
4/4 anonim válasza:
Én ezt nem nevezném semmiképp sem méregtelenítésnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!