Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve,...

Nagyon el vagyok keseredve, valami bátorítás kellene, vagy talán az sem segít?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, 180 cm és túl a 80kg-n. (nem állok mérlegre, nem merek, lehet, hogy már 90 ig vagyok)

Sok problémám van ezzel. Utálom magamat, a párom sem talál már vonzónak sok év után, viszeres a lábam, kattog a térdem és fáj, dagad a bokám. Striás vagyok. Szóval minden bajom van.

De... nincs akaraterőm. Akármennyire akarom is hazajövök a munkából bezabálok alszok meg gépezek. Nincs erőm, kedvem diétázni, bevallom egy lusta disznó vagyok.

Már van ezer féle dvdm, újságom sportolni. De nincs erőm.

Hogy lehet túllépni a depresszión? Már csak sajnáltatom magam, nem teszek semmit érte. Tudom, velem van a baj. De nem tudom hogy változzak meg :(

23l

2012. jan. 26. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szegény kérdező

Biztosan elaludt válaszadás helyett.

2012. jan. 27. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Kezdésnek csináld azt (nálam nagyon bejöttek az elején, énis hányingerig zabáltam magam annak idején), hogy oké, annyit eszel amennyit akarsz, viszont azt csak és kizárólag egészséges kajából. Az egészségeset úgy értem, hogy még rizst se, semmit max. zabpelyhet. Zöldséget, gyümölcsöt és csirkét dögivel. Cukor, fehér liszt, kizárva. + napi 3 liter víz. Sokszor egyél egy nap, ne úgy hogy hazamész a munkából és zabálsz, a nap egyik szakaszában se legyél éhes. Aztán ha ez megvan, folyamatosan csökkentsd a mennyiségeket. (napi 6 étkezés is elmegy, de kis adagokban.) Közben kezdd azzal, hogy elmész sétálni, aztán mégtöbbet sétálsz, aztán beleiktatsz egy kis tornát stb. Nekem így sikerült. 178cm/58 kg. És izmos vagyok.
2012. jan. 27. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Átaludta a napot. Már nem is válaszol...
2012. jan. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!