Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve,...

Nagyon el vagyok keseredve, valami bátorítás kellene, vagy talán az sem segít?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, 180 cm és túl a 80kg-n. (nem állok mérlegre, nem merek, lehet, hogy már 90 ig vagyok)

Sok problémám van ezzel. Utálom magamat, a párom sem talál már vonzónak sok év után, viszeres a lábam, kattog a térdem és fáj, dagad a bokám. Striás vagyok. Szóval minden bajom van.

De... nincs akaraterőm. Akármennyire akarom is hazajövök a munkából bezabálok alszok meg gépezek. Nincs erőm, kedvem diétázni, bevallom egy lusta disznó vagyok.

Már van ezer féle dvdm, újságom sportolni. De nincs erőm.

Hogy lehet túllépni a depresszión? Már csak sajnáltatom magam, nem teszek semmit érte. Tudom, velem van a baj. De nem tudom hogy változzak meg :(

23l

2012. jan. 26. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hat nem dietazni kellene, hanem életmodot valltani, ott is bezabalhatsz, csak eppen pl veszel jegsalatat, fozol bele egy tojast, hagyma tejfol fuszerek, akar egy szelet csirkemell ele apritva..és eheted amig szet nem fakadsz..eltelit a zoldseg mer sok rostot tartalmaz..és annyira hizni sem lehet az efféle kajaktol..otlet lenne barmennyi mer en 100kg-n felul voltam es most mar kozelitek a 85kg-hoz, és lusta is vagyok tornazashoz, mégis legalabb gyors séta vagy bicaj formajaba beillesztem a napjaimba. kajakrol meg nem kell lemondani csak mertekkel
2012. jan. 26. 22:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Valóban életmódot kellene váltanod. Elsőre csak kis időt szánj rá. Talán 5 percet. Aztán 3 nap múlva már 6 percet. És így tovább. Vegyél egy konyhai órát, amit percre be lehet állítani, hogy csörögjön. ( ma láttam a tescóban, 290 ft) És ez idő alatt tornázzál. Nem kell hozzá semmi zene sem. Csak pár karhúzás, guggolás, törzsfordítás. Majd ha már 15 perc lesz az időd, akkor mehet zenére is. csak rendszer legyen belőle.
2012. jan. 26. 23:13
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

nem akarat kell,mert akarata egy anorexnek is van.

hozzáértés kellene és a test működésének minimális ismerete.

van neted,olvasgass,csak ne ilyen marhaságokat,mint a femina stb.

erre ráguglizhatsz-

kalória deficit fogalma.

de hogy írjak vmi motiválót is.

a sportot elsősorban az egészségért kell csinálni,nem azért mert ilyen olyan alakot akar vki.

a magas testzsír,elhízás meg egészségtelen,ezért önpusztító dolog.

aki meg önmaga ellensége az nem egy életképes,bölcs ember.

2012. jan. 26. 23:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha téged már az sem motivál, hogy a párod nem talál vonzónak...hát ez fura!

Amúgy nem akarsz egy kutyust? Mert akkor kénytelen lennél naponta 2x-3x kivinni, sétálni vele, már az is valami. Nekem sokat segít :)

na jó, mondjuk ez tárgytalan ha nem vágysz kutyára :D

Én 15kg-t akarok leadni, engem leginkább a ruháim motiválnak, mert szinte mindet kihíztam :( na meg persze közeledik a nyár! Elkezdeni nehéz, nagyon nehéz, de hidd el, már az 1.nap után jobban fogod magad érezni, ha úgy kelsz fel, hogy előző este nem zabáltál és picit tornáztál!

Sikerülhet, de rajtad áll vagy bukik minden! Más nem tud helyetted lefogyni, agyban dől el minden! Sok sikert!

2012. jan. 27. 00:06
 5/13 anonim ***** válasza:

A visszerekről valószínűleg nem te tehetsz, ha ez megnyugtat. Sportolok, a lehetőségeimhez mérten egészségesen táplálkozom, sok folyadékot fogyasztok, mégis visszeresek a lábaim. Miért? Genetika, hajlam...

A többit már leírták a többiek.

2012. jan. 27. 00:23
 6/13 anonim ***** válasza:
amugy az nagyon is motivalhatna h a pasid nem tart vonzonak..hisz a te erdeked h csini legyél és megkivanjon..nked nem esik rosszul ha a jo alaku csajokat leskedi? mert leskedi biztosan ha hozzad mar ugy nem vonzodik..kapj észbe mielobb mert el is veszitheted ot..baratnomet azert hagyta el a ferje mert meghizott a csaj, pedig orvosi okok miatt, nem lustasagbol..szoval legyen a ket fo motivaciod az EGESZSEGED és a PAROD megtartása..ha ez se motival..akkor nem tudom h mi
2012. jan. 27. 01:06
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

az egész blog, oda vissza

2012. jan. 27. 01:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a kajád okozza a depressziódat. Sok, egyszerű szénhidrátból áll, ami megdobja a vércukrod, ráömlik egy valag inzulin, lemegy, és megint éhes vagy. Vércukor le, fel. Eszel, de tápanyagot nem viszel be. Az agyadban nem is alakul ki jutalmazás érzés másra, csak az evésre. Aztán jön a céltalanság érzés, a "minek az", magyarul a patológiás depresszió. Javaslom, gondold át, mik a céljaid. Miért szeretnél lefogyni. (Akarod igazán?) Utána készíts tervet, majd írj naplót minden nap. Ha hazajössz a munkából, ne zabálj be, hanem mozogj valamennyi. Egyébként ez az "utálom magam, minden bajom van, nincs akaraterőm, lusta disznó vagyok" sajnos önbeteljesítő jóslat, ahogy esetedben már valóra is vált. Mondogasd ehelyett minden nap az ellenkezőjét: Szeretem magam, egyre egészségesebb vagyok, akaraterőm erős, amit elterveztem véghezviszem! Ez a pszichológia része, de elengedhetetlenül fontos.
2012. jan. 27. 06:46
 9/13 anonim válasza:
Nem az a probléma hogy el vagy hízva és nem az hogy szeretsz enni és nem az hogy lusta vagy. A probléma az hogy ha nem állsz talpra és nem kezdesz el rendesen enni és mozogni és csak hagyod hogy tovább hízz lustulj ebbe bele fogsz dögleni. Most már csak azt kell eldöntened hogy ezt akarod e. Ha nem akkor kelj fel és járj!
2012. jan. 27. 07:58
 10/13 anonim ***** válasza:
2012. jan. 27. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!