Nagyon el vagyok keseredve, valami bátorítás kellene, vagy talán az sem segít?
22 éves lány vagyok, 180 cm és túl a 80kg-n. (nem állok mérlegre, nem merek, lehet, hogy már 90 ig vagyok)
Sok problémám van ezzel. Utálom magamat, a párom sem talál már vonzónak sok év után, viszeres a lábam, kattog a térdem és fáj, dagad a bokám. Striás vagyok. Szóval minden bajom van.
De... nincs akaraterőm. Akármennyire akarom is hazajövök a munkából bezabálok alszok meg gépezek. Nincs erőm, kedvem diétázni, bevallom egy lusta disznó vagyok.
Már van ezer féle dvdm, újságom sportolni. De nincs erőm.
Hogy lehet túllépni a depresszión? Már csak sajnáltatom magam, nem teszek semmit érte. Tudom, velem van a baj. De nem tudom hogy változzak meg :(
23l
nem akarat kell,mert akarata egy anorexnek is van.
hozzáértés kellene és a test működésének minimális ismerete.
van neted,olvasgass,csak ne ilyen marhaságokat,mint a femina stb.
erre ráguglizhatsz-
kalória deficit fogalma.
de hogy írjak vmi motiválót is.
a sportot elsősorban az egészségért kell csinálni,nem azért mert ilyen olyan alakot akar vki.
a magas testzsír,elhízás meg egészségtelen,ezért önpusztító dolog.
aki meg önmaga ellensége az nem egy életképes,bölcs ember.
Ne haragudj, de ha téged már az sem motivál, hogy a párod nem talál vonzónak...hát ez fura!
Amúgy nem akarsz egy kutyust? Mert akkor kénytelen lennél naponta 2x-3x kivinni, sétálni vele, már az is valami. Nekem sokat segít :)
na jó, mondjuk ez tárgytalan ha nem vágysz kutyára :D
Én 15kg-t akarok leadni, engem leginkább a ruháim motiválnak, mert szinte mindet kihíztam :( na meg persze közeledik a nyár! Elkezdeni nehéz, nagyon nehéz, de hidd el, már az 1.nap után jobban fogod magad érezni, ha úgy kelsz fel, hogy előző este nem zabáltál és picit tornáztál!
Sikerülhet, de rajtad áll vagy bukik minden! Más nem tud helyetted lefogyni, agyban dől el minden! Sok sikert!
A visszerekről valószínűleg nem te tehetsz, ha ez megnyugtat. Sportolok, a lehetőségeimhez mérten egészségesen táplálkozom, sok folyadékot fogyasztok, mégis visszeresek a lábaim. Miért? Genetika, hajlam...
A többit már leírták a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!