Futással lehet fogyni?
ha naponta 20-30 percet futok-sétálok felváltva, az mennyi idő alatt látszik meg? kb 15kg mínusz kellene.
160/73 L
sajnos nem megy 500m-nél több futás egyszerre, muszáj utána lelassítanom, de már ez is fejlődés, eddig kb. 100m se ment... :(
nem haragszom, de a rágalmakat azért tisztába lehetne rakni.
1. csirke, fehérje nem csodaszer, és nem lehet tőlem olyat idézni, amikor ezt állítanám.
2. egyéb csodaszereket sem támogatok, nem lehet olyat idézni tőlem, amikor alátámasztom bármi csodaszer létezését.
3. én nagyon is tisztában vagyok velem, hogy minden nélkül lehet fogyni. ahogy a tegnap éhen halt néhány 10 000 kiskorú is csirke nélkül sikeresen halálra éhezte magát (hatalmas boci szemekkel tudnak egyébként nézni, a csont sovány arc kiemeli az egyébként már alig fénylő kába szemeket) de a lényeg, hogy sosem írtam, hogy csak normális kajákkal lehet fogyni.
azt írtam, hogy ha fogy az ember, és nincs elég tápanyaga, akkor azt pl. izomszövetből igen is pótolni fogja. ami nagy hülyeség, mert egy adag húst megenni 10 perc, viszont leépült izomtömeget visszaépíteni hónapokba kerül, és akkor még csak kis veszteséget pótolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!