Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » NORBI Update - miért nem működik?

NORBI Update - miért nem működik?

Figyelt kérdés

Aki a Norbi életmódját követitek! Sikeres?

Én is ezt a "fogyit" csinálom, de lassan egy hónapja semmi meg se mozdul! :(

Ebédre egy "csak?" szendvicset eszek, estére levest általában! Délelőtt gyümölcsöt, délután 1-es gyümilé.

Édességet max. hétvégén valamennyit, de hétközben semmi!

Szerintetek mit csinálok rosszul?

Ti nagyon szigorúan betartjátok? Semmi kenyér, semmi tészta? Rendes ebéd?

Köszönöm ha írtok!

2012. jan. 17. 13:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lehet igazad van! :)
2012. jan. 24. 13:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne kalóriákat számolj, hanem tápanyagmennyiségeket. Naponta szükséged van 2g/testsúlykilogram fehérjére minimum, viszont 3g/tskg szénhidrátnál többet ne egyél.

ezekből kéne összerakni:

fehérje: sovány húsok, sovány túró, tojás, protein tápkieg

ch: teljes kiőrlésű kenyér, rizs, zabpehely, zöldségek

a zsírt minimalizáld értelemszerűen

neten vannak kalóriatáblázatok, megnézheted hogy milyen kajában miből mennyi van.

Emellett menjen heti 3-4 aerob edzés. Kocogás, tempós gyaloglás, stb.

Amit te csinálsz jelenleg, az koplalás. A norbi diéta sem valami célravezető, de ennél még az is jobb.

2013. jan. 2. 17:21
 13/13 Missyy válasza:
Sziasztok, szerintem jo a Norbi fele taplalkozas, en novemberben kezdtem es mar lement 14 kilo. Ha nehezen indul be a fogyas akkor probalj update 1es dolgokat enni csak es tenyleg semmi cukor!!! Nah es persze a heti 3x legalabb egy oras aerob mozgas es sok folyadek (viz, zold tea...) Kitartas, menni fog az!!' ;)
2013. márc. 29. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!