Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Update-rő...

Mi a véleményetek az Update-ről? Működik?

Figyelt kérdés

Sport nélkül-sporttal milyen eredmény várható? Milyen sport és mennyi az ideális mellé?

Mennyivel dobja meg a kajaköltséget, ha nem zsemlemorzsa hanem zabkorpa, fehér cukor helyett édesítő (bogyósat használok, de kéne por alakú is) fimonliszthelyet hiperszuperliszt és hasonlók? Jah és mik a hasonlók? Szóval miket kéne még kicserélni ha a teljesen alapdolgokat nézzük?

2010. nov. 30. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem működött, DE nem vettem norbis cuccokat. A Titok 1-ben leírja, hogy a hagyományos alapanyag pont olyan jó, mint bármilyen más. (Gondolom, utána rájött, mekkora biznisz.) Sőt, azt is leírja, hogy ha kis százalékban nem update 1-es alapanyagok is vannak a kajában, de többnyire 1-es, attól az még egyes marad.

Én kizárólag teljes kiörl. lisztet és kenyeret és gyüm.cukrot vettem, ami új dolog volt. Édesítőt nem használtam, mert nem mérgezem magam műanyaggal (nincs bizonyítva, hogy rákkeltő, de az ellenkezője sem), ráadásul a legendákkal ellentétben hízlal is, minimális gyüm.cukrot használtam teába, sütit nem ettem. (Azóta találtam jobbat, finomítatlan nádcukrot veszek, de már nem fogyózom. Ha fogyóznék, nyírfacukrot használnék, de vigyázz vele, mert ha nem fokozatosan szoksz hozzá, durva hasmenést okoz.)

Mellette nem sportoltam.

Így fogytam 5 hónap alatt 7 kilót. Mások szerint ez kevés, de nekem csak ennyi volt a feleslegem, nem siettem sehova, nem sportoltam és nem tartottam be teljesen a szabályokat (lásd: cukor). Ez 3 éve volt, nem jött vissza, pedig már nem is update-ezek, csak inkább az egészséges dolgokat veszem meg.

Húgom szülés után 9 hónap alatt 15 kilót adott le, de ő édesítővel csinálta, sport nélkül.

2010. dec. 1. 09:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen, gyakorlatilag NEM... én fél évig csináltam.. nem fogytam és ha ettem norbis cuccot még híztam is.. azt állítja lehet mértéktelenül enni csak nem mind1 mit.. EZ NEM IGAZ. tapasztalat.. ezen változtattam.. nem nassolok.. nem eszek lisztet/cukrot.. :) csak napi 3* kaja.. nekem nem vált be az 5* evés.. ja és ch-t nem keverek fehérjével.. ennyi..:D
2011. júl. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!