Működik a Norbi-update módszer? Mennyit és mennyi idő alatt lehet fogyni vele? Mennyi ideig lehet bírni?
Figyelt kérdés
Van aki már teljesen,probléma nélkül átállt erre,és eszerint él?2008. febr. 19. 01:11
1/4 anonim válasza:
jan.23.-a óta csinálom a norbi diétát 7kg.ot fogytam tőle eddig. nem kell éhezni sem.nekem bevált.
2/4 anonim válasza:
én még nem láttam senkit aki fitness versenyt nyert volna norbi update el, elég vicces, szakmailag megbukott, de végülis jók azoknak akik még azt hiszik hogy a fogyás = testsúlynövekedés, elég röhejes,
további infó a normális fogyásról
3/4 anonim válasza:
szia! azt kell mondja, h működik a módszere, én húsz kilót fogytam, úgy, hogy nem voltam soha éhes,legyengült stb, én csak 1-s kódúakat ettem. ettől függetlenül Norbi egy dekát nem lett szimpatikusabb, és pici kárörömmel figyelem a történetét, mivel ennek a diátanak az alapjait azért nem ő találta ki....
4/4 anonim válasza:
Én 4 éve csináltam, első 1 hónapban sok edzéssel, (utána 0 edzés) 4 hónap -17 kg. Szép szálkásan izmos lett a testem. Csak update 1-es kaját ettem. Akkor még ezek a "mű 1-es" termékek nem voltak piacra dobva. Ezekkel újra próbáltam a kúrát az idén, ez nem jött be. Tegnap a 90 napost kezdtem el, majd elválik, hogy ez jobb-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!