Érdekelne valakit a sikersztorim? Egy kis ösztönzés mindenkinek.
17L
Hát kezdjük az elején..elég nehéz életem volt,de nem kezdek bele itt drámázásba,mindegy..elvesztettem anyukámat,egy autóbalesetben,rettentően kiborultam,zabálásba kezdtem.jöttek jöttek felfelé a kilók,ami miatt sokan piszkáltak,és megint az evéshez fordultam..ördögi kör volt.
8hónapja viszont aztmondtam elég!
ekkor kerek 100 kg voltam a 177 centimhez.
cukrot édesítőre váltottam,fehér kenyeret puffasztott rizsre,sok sok zöldség-gyümölcs,fehérje..és erre még agykontrollal is rásegítettem.felvettem hangfelvételre,hogy egyre végkonyabb vagyok,egyre csinosabb vagyok,egyre gyorsabban fogyok,közeledem a 65 kg felé! és amikor csak volt időm,meghallgattam.(nem poénkodok,halál komoly..van ismerősöm,aki csak így fogyott le,15 kg-t,6 hónap alatt,csak én gyorsabban akartam,meg több is volt a feleslegem.)
és naponta másfél órát mozogtam..reggel youtubeon található videókra,kb fél órát,este pedig saját dvdre (bíró ica test(sz)építés)
na hát az elején azthittem meghalok,potyogtak a könnyeim de nem hagytam abba..így napról napra könnyebben ment,a kilók pedig zuhantak le rólam.
ma reggel méreckedtem,és elértem a 65 kg-t!!!
readásul a sok mozgásnak köszönhetően a bőröm is megtartotta a feszességét:)
nagyon boldog vagyok,jól érzem magam a bőrömben,egyszerűen kimondhatatlanul jó hogy rámjönnek szép ruhák,megnéznek az utcán,és büszkén nézek tükörbe,hogy igen,megcsináltam.:))
és új szerelem is van már a láthatáron..sokkal több az életkedvem,az önbizalmam,teljesen kivirultam.
Ugyhogy kitartást kívánok mindenkinek,ne adjátok fel,megéri!
Köszi, hogy leirtad, sokaknak segithet.
A "beprogramozás" tényleg segit, mert a motivációt erösiti, lényegében ezt önhipnózisnak nevezheted. De ez CSAK akkor müködik, ha mellette odafigyel az illetö az étrendre meg eleget sportol, csak a szöveg nem elég.
Gratulálok! De arra figyelj, hogy egyrészt tovább ne fogyj, másrészt ne ess vissza a rossz szokásokba.
Gratulálok a fogyáshoz!!!!!!!!!
De,bármilyen hihetetlen most jön a nehezebbik része,ezt megtartani :/
Nagy fogyás után,sokan esnek depresszióba hogy nem csökken tovább a súlyuk,ezért evésbe fordítják a bánatot.
Gratulálok,helyes.Lányok követendő példa.
Mondok én is egyet:
15 évesen 49kg-os kis p_cs voltam nyikhaj semmi.
16 évesen elkezdtem edzeni,akkor még kajára nem igazán figyeltem felmentem 17.évesen 72kg-ra persze nem voltam formás.most 25.évesen vagyok 92kg izmos testű pasi,többször volt szálkásításom,augusztusban voltam 93,5kg októberre 86-ra mentem le,most megint kb 91-92kg vagyok,és erős izmos kitartó férfi lett belőlem.
Én nem csak az edzésben de a magánéletemben is úgymond sikeres lettem,bár még nekem ez kevés,nem nagyképűségből,csak megihletett a kérdező,hogy mindent lehet és akarni kell.
Még egyszer gratulálok neked
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!