Szerintetek mindenépp jobban áll mindenkinek ha lefogy?
A húgom az utóbbi hónapokban leadott 10 kilót, persze, nagyon szép teljesítmény, büszke is vagyok rá, de szerintem nem néz ki jobban. 60 kilósan csinos volt, nőies, kerek fenék, egy pici pocak, szép melle volt. 50 kilósan meg úgy néz ki, mint egy gyerek, teljesen összement a cicije, a feneke, tényleg olyan lett, mint egy 12 éves kislány, pedig 21 éves. Főleg, hogy alacsony is.
Szerintetek tényleg mindig jobban néz ki valaki fogyás után, vagy én látom rosszul?
Ha egy nő fogyásba kezd, először a melleiből veszít, azok ilyenkor megereszkednek. Személy szerint jobban szeretem a karcsú lányokat, jelen esetben pedig egy "előtte-utána" fénykép jól jönne. Szerintem azonban csini lehet így is.
29/F
Sajnos sokan a divat miatt képesek annyit fogyni,hogy már nem veszik észre hogy a szépből átmentek a nem szép kategóriába..Sok lánynak sokkal jobban áll ha "van mit fogni rajta"..
Én csak egy példát tudok felhozni..
Wolf Kati énekesnőt amikor először láttam, olyan csinos volt..Megfelelő fenék,mell stb..Ha belegondolok hogy 2 gyermeket is szült,nagyon is jó alakú nőnek találtam.
Pár hete láttam egy felvételt róla.Azt hittem leesik az állam.A lábai olyan vékonyak mit egy 12 éves gyermek karja..Csont sovány..Így már szépnek sem tartom,mert a soványsága miatt az arca is megnyúlott )lóképű lett) és a teste is olyan mint egy 12 évesnek..Az ő esetében kimondottan hátrány hogy lefogyott..
Szerintem nem feltétlenül, úgy gondolom, hogy mindenkinek van egy "versenysúlya", ezt kéne megtalálni - az a súly, amivel a legjobban néz ki.
Nem csontkollekciónak kell lenni, hanem csinosnak...
nem tudom, nekem azt mondják, ducibban jobban néztem ki...
akkor volt 93/72/105 az arány, mivel a vállam széles, ezért megvolt a nőies ív az alakomban, de persze mindenhol röcögött a háj.
most 86/62/98 vagyok, borzasztóan aránytalan. alul hájas vagyok, felül csontváz. de inkább ez, mint a rengő háj.
a 158/50 szerintem egyáltalán nem gázos.
Nem mindenkinek. Én 164cm vagyok és 48 kg voltam. Pici cici, fenék, lapos has, az arcom is be volt esve. Szülés után vagyok most 58kg. 1000szer jobban érzem magam. Végre van cicim, kerek fenekem és nem lóg rajtam a ruha.
Szerintem nem a súly számít (kg-ban), hanem hogy hogyan oszlik el. Így visszanézve a régi fényképeimet, tényleg pálcikaember voltam és örülök annak a +10kgnak
Nyilván nem lehet általánosítani, tehát biztos nincs olyan, ami mindenkinek jobban áll, így ez sem.
Azonban tesód súlya így fogyás után teljesen normális, ha a kg-t és a magasságot nézzük.
Ne gondold rosszindulatnak, csak személyes tapasztalat alapján merült fel bennem az a kérdés, hogy neked esetleg nincs - e felesleged, amit nem tudsz leadni.
Nekem ennek egy kicsit irigység szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!