Szerintetek mindenépp jobban áll mindenkinek ha lefogy?
A húgom az utóbbi hónapokban leadott 10 kilót, persze, nagyon szép teljesítmény, büszke is vagyok rá, de szerintem nem néz ki jobban. 60 kilósan csinos volt, nőies, kerek fenék, egy pici pocak, szép melle volt. 50 kilósan meg úgy néz ki, mint egy gyerek, teljesen összement a cicije, a feneke, tényleg olyan lett, mint egy 12 éves kislány, pedig 21 éves. Főleg, hogy alacsony is.
Szerintetek tényleg mindig jobban néz ki valaki fogyás után, vagy én látom rosszul?
Nem mindegy mekkora súlyfeleslegről van szó. Egy 120 kilós nő szinte biztos, hogy nem csinos, mert rengeteg felesleg van rajta, tehát jobban nézne ki vékonya. De mondjuk 50-60kg környékén már egyénfüggő kinek mi áll jobban.
Amúgy a tesód nagyon alacsony, így nem tartom túl kevésnek az 50 kg-ot, de persze lehet, hogy neki mondjuk az 52-53 kg lenne az ideális. Nehéz kép nélkül megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!