Fogyókúrához mennyire ajánlott a fehérjeturmix?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tisztában vagyok vele, hogy a fogyáshoz diéta és testmozgás kell! Ezeket nem turmival szeretném kiváltani!!!!!!!!
Egyébként 156 cm 58 kg vagyok. 10 kg-ot szeretnék fogyni.
Tökéletes súly?? Én 10 centivel vagyok magasabb a kérdezőnél, szintén 58 kg és van rajtam felesleg....
Bocs kérdező, nem téged akarlak szekálni, csak úgy fel tud idegesíteni, mikor ilyet olvasok.
Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
Házipatika.hu
Felejtsük már el egyszer s mindenkorra a BMI-t, mert rohadtul nem ad pontos eredményt.
Szerinted ez egy tökéletes test?
Kedves többek.
Egy rendes gyík felépítése: 1 db kérdés, 1 db válasz.
De mivel ez itt gyakorlatilag nem ilyen, a kérdések zöme sem válaszolható meg egyféle módon, így ez itt inkább fórum, mint gyík.
Én nem írtam semmi rosszat a kérdezőre, nem támadtam, nem bántottam. Szerintem a többieket sem. Én elfogadom, hogy a kérdező másnak látja magát, s azt is, hogy a válaszolók nem osztják a véleményemet.
Csak azt nem értem, én miért kapok agyam eldobom szerű megjegyzéseket, beszólásokat. Leírtam mit gondolok a kérdésről. Ártottam vele valakinek? Nem. Megbántottam vele valakit? Nem. Csókolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!