Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrához mennyire ajánlott...

Fogyókúrához mennyire ajánlott a fehérjeturmix?

Figyelt kérdés
Láttam pár helyen, hogy fogyisok írták, hogy fehérje turmixot isznak esténként. Én eddig úgy tudtam, hogy azt a testépítők szokták inni. Ha mégis jó fogyihoz is, akkor melyiket ajánlanátok? :) 22 éves nő vagyok.
2012. jan. 15. 22:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Tisztában vagyok vele, hogy a fogyáshoz diéta és testmozgás kell! Ezeket nem turmival szeretném kiváltani!!!!!!!!

Egyébként 156 cm 58 kg vagyok. 10 kg-ot szeretnék fogyni.

2012. jan. 16. 21:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez tökéletes súly. Nem kellene vele semmit tenni, csak tartani. Ha mindenképpen fogyni szeretnél, esetleg a felét, s azt is csak 4-5 hónap alatt.
2012. jan. 16. 22:40
 13/21 anonim ***** válasza:

Tökéletes súly?? Én 10 centivel vagyok magasabb a kérdezőnél, szintén 58 kg és van rajtam felesleg....

Bocs kérdező, nem téged akarlak szekálni, csak úgy fel tud idegesíteni, mikor ilyet olvasok.

2012. jan. 16. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Az a te bajod. Nézd meg az ezzel foglalkozó, orvosok által szerkesztett oldalakat. Kulcsszó: BMI
2012. jan. 16. 22:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

Házipatika.hu

2012. jan. 16. 22:54
 16/21 anonim ***** válasza:

Felejtsük már el egyszer s mindenkorra a BMI-t, mert rohadtul nem ad pontos eredményt.

[link]

Szerinted ez egy tökéletes test?

2012. jan. 16. 23:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tökéletes, de nem is kell annak lennie. A celebek is csak a retusálástól néznek ki jól. Fölös súlyt én nem látok, csak egy kicsit több mozgás kellene.
2012. jan. 16. 23:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Jó, hát persze ilyen hozzáállással - jó vagyok így, még ha lehetne jobb is - persze, hogy jó ez az alak. Csak el kell fogadni, hogy vannak emberek, akik nem elégszenek meg ennyivel.
2012. jan. 16. 23:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves többek.

Egy rendes gyík felépítése: 1 db kérdés, 1 db válasz.

De mivel ez itt gyakorlatilag nem ilyen, a kérdések zöme sem válaszolható meg egyféle módon, így ez itt inkább fórum, mint gyík.

Én nem írtam semmi rosszat a kérdezőre, nem támadtam, nem bántottam. Szerintem a többieket sem. Én elfogadom, hogy a kérdező másnak látja magát, s azt is, hogy a válaszolók nem osztják a véleményemet.

Csak azt nem értem, én miért kapok agyam eldobom szerű megjegyzéseket, beszólásokat. Leírtam mit gondolok a kérdésről. Ártottam vele valakinek? Nem. Megbántottam vele valakit? Nem. Csókolom!

2012. jan. 17. 00:43
 20/21 A kérdező kommentje:
Huhuu :) Köszönöm a sok választ! Tudom, hogy nem vagyok nagyon kövér, de popsika és comb van rendesen. Kb. másfél éve jött fel rám 8-10kg plusz. A régi önmagam szeretnék csak lenni.:) Nem akarok villámdiétába kezdni, mert nem hiszem, hogy egészséges lenne. A diétám érdekében, még a cigi adagom is csökkentettem (régebben egy doboz simán elment /nap, most kb. 5-6 szálat szívok). Futni járok minden második nap, eddig 4km a max, de remélem, hogy ezt is hamarosan emelni tudom. Szerencsés vagyok, mert imádom a salátákat, így az étkezéssel sem lesz nagy gondom, és itt megint visszatérek, az alapkérdésemhez, hogy mennyiben segítheti a turmix a súlyváltozást? Tényleg annyi helyen olvastam, hogy este isszák, vagy mozgás után. Gondoltam kérdezősködök egy kicsit, mert elég drága és nem akarom az ablakon kiszórni a pénzem (neten láttam fél kg. 5000 ft :O :O )
2012. jan. 17. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!