Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fehérjeturmix 17 éves lánynak?...

Fehérjeturmix 17 éves lánynak? Lenne valami következménye ami nem igazán pozitív?

Figyelt kérdés
nem vagyok kövér viszont izmosítani akarok. több oldalon is találom a fehérjeturmixot amit az edzsés mellé nagyon ajánlanak. Én még tinédzser korban vagyok, nem tudom hogy valami befolyásoló esetleg rossz irányba alakuló következménye van a ennek?
2011. dec. 31. 19:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

igen, pár ezer forinttal könnyebb lesz a pénztárcád.

manapság semmit nem tanítanak biológia órákon a fehérjékről és a tápanyagokról? vagy csak te nem figyeltél?

egyébként helyesen összeállított étrend nagyságrenddel többet számít, ha EZ megvan, akkor értelmes gondolkodni plusz fehérje bevitelen tápkiegből. de általában egy ember meg tud enni 200-300g csirkét, pénzt meg lehet célszerűbb egy multivitaminra fordítani, esetleg. nem feltétlen, ez csak egy ötlet.

2011. dec. 31. 19:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor olyan nem lehetséges, hogy a szervezetem az edzséterv elvégzése és végrehajtása után hozzászokik a nagy mennyiségű fehérje bevitelt a turmix által és a fejlődésemet nagy mértékben befolyásolja?
2011. dec. 31. 19:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen.. Borzasztó hatásai lesznek, mint pl. átmenetileg MEGIZMOSODSZ! Te sem akarhatod ezt a rossz következményt! :)

17 évesen már elég erős tinédzser kort mondani, lévén a lányok manapság eleve előbb érnek.

2011. dec. 31. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
nem, a kajához nem lehet hozzászokni.
2011. dec. 31. 20:18
 5/14 A kérdező kommentje:

Jójó bocsi :)

Anyukám azt mondta, hogy a későbbiekben nem tudhatom milyen következményei lesznek ennek. Viszont anya elég sok hülyeséget tud mondani, úgyhogy bátorkodtam megkérdezni.

Köszönöm szépen a választ! ment a zöld!

2011. dec. 31. 20:19
 6/14 A kérdező kommentje:
nem, nem a kajáthoz, hanem a fehérjeturmixhoz. amit testépítők is előszeretettel alkalmaznak
2011. dec. 31. 20:19
 7/14 anonim ***** válasza:
ami fehérje, tehát kaja. de édesanyád már csak tudja, elvégre amikor húst süt, akkor ~20% fehérjét süt, ezt említsd meg neki, vigyázzon vele (persze csak tisztelettel, csintalan humorral).
2011. dec. 31. 20:59
 8/14 A kérdező kommentje:
:) oké, nagyon köszönöm szépen a választ !
2011. dec. 31. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen. buék, meg minden.
2011. dec. 31. 21:09
 10/14 A kérdező kommentje:
Neked is!! :)
2011. dec. 31. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!