Fogyni szeretnék, de nem tudom mit egyek, mert itthon csak hízlaló kaják vannak :S milyen ételek vannak, amik nem hízlalnak annyira és még laktatóak is?
pl rizset főtt csirkehússal ehetek?
és még milyen ilyesmi jellegű kaják vannak,mert gondolom csak nem élhetek mindig ezen :)
a dietetikus téma is jó ötlet.
mivel én nem is rég beszéltem nem sokára végző dietetikus hallgatóval, és teljesen egyénre állítják be az étkezéseket, semmi 6 óra nincsen.
és a dietetikus is el fogja mondani, hogy mozogni kell. annyit, amennyi a mai embernek talán már irreálisan soknak tűnik. akár minden nap.
nincsenek mínuszok. tucat más edzést csinálhatsz (az otthoni torna videók korát éljük). és hidegben sem áll meg az élet.
de ha nem mész, nem mész.
.Aczél.
jó,akkor nincs -fok,egyszerűen nem szeretek az utcán futni,egyedül,mert szerintem ciki egyedül futni,és gyűlölöm,ha megbámulnak,de most szerintem meg fogom kapni,hogy ez csak kifogás,mert hogy jaaaaj,lusta vagyok. legyél boldog.
utolsó előtti: de nincs olyan ember aki eljönne velem :|
Aczél: és mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!