Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, de nem...

Fogyni szeretnék, de nem tudom mit egyek, mert itthon csak hízlaló kaják vannak :S milyen ételek vannak, amik nem hízlalnak annyira és még laktatóak is?

Figyelt kérdés

pl rizset főtt csirkehússal ehetek?

és még milyen ilyesmi jellegű kaják vannak,mert gondolom csak nem élhetek mindig ezen :)

2012. jan. 14. 20:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
akkor sincs hizlaló kaja, csak lusta tini, ha törölteted a válsazt
2012. jan. 15. 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:

a dietetikus téma is jó ötlet.

mivel én nem is rég beszéltem nem sokára végző dietetikus hallgatóval, és teljesen egyénre állítják be az étkezéseket, semmi 6 óra nincsen.

és a dietetikus is el fogja mondani, hogy mozogni kell. annyit, amennyi a mai embernek talán már irreálisan soknak tűnik. akár minden nap.

2012. jan. 15. 11:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor éjfélkor fekszek le, 9-10-kor eszek valamilyen alacsony szénhidrát-és zsírtartalmú ételt, például egy kevés zsírszegény túrót vagy tojásfehérjét, és mégis fogyok. Akkora hülyeség ez a 6 óra utáni nemevés. Nem tesz jót a szervezetnek.
2012. jan. 15. 12:34
 14/21 anonim ***** válasza:
nem fújolt senki, eltérő tudásbázisok, tapasztalatok és vélemények ütköztek.
2012. jan. 15. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

nincsenek mínuszok. tucat más edzést csinálhatsz (az otthoni torna videók korát éljük). és hidegben sem áll meg az élet.

de ha nem mész, nem mész.

2012. jan. 15. 14:27
 16/21 A kérdező kommentje:

.Aczél.

jó,akkor nincs -fok,egyszerűen nem szeretek az utcán futni,egyedül,mert szerintem ciki egyedül futni,és gyűlölöm,ha megbámulnak,de most szerintem meg fogom kapni,hogy ez csak kifogás,mert hogy jaaaaj,lusta vagyok. legyél boldog.

2012. jan. 15. 16:05
 17/21 anonim ***** válasza:
keress valakit akivel futsz
2012. jan. 15. 16:26
 18/21 anonim ***** válasza:
eddz otthon.
2012. jan. 15. 16:36
 19/21 A kérdező kommentje:

utolsó előtti: de nincs olyan ember aki eljönne velem :|

Aczél: és mit csináljak?

2012. jan. 15. 16:47
 20/21 anonim válasza:
Azért nem jó 6 után enni mert már este alszol,és nem mozogsz. Nyilván ha éjszakás vagy akkor egyél nyugodtan -.-
2012. szept. 28. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!