Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Min változtassak? Mert tuti kell.

Min változtassak? Mert tuti kell.

Figyelt kérdés

167/56/16/L

Nos a testtömeg index hiába mutat jó eredményt ez a külsőmön nem látszik. Úszógumi, popsi, comb, has..elég problémásak. Amióta az eszemet tudom sokat eszek, de 12 éves koromig vékony voltam. Aztán híztam egy kicsit, de úgy igazán 14 éves koromba látszott igazán, hogy van felesleg. Nem járok semmilyen edzésre vagy kondizni, nem szeretek ilyen helyekre eljárni..Úgyhogy ha tudtok valami jó otthon torna gyakorlatot akkor azt léci írjátok le + miből mennyit ajánlotok. Ma reggel fél 7kor megettem egy kiflit, aztán suliba 10kor még egyet+ egy felet. Fél 2kor egy tábla csokit + kakaót.(szörnyén éhes voltam de még nem mehettem haza+órák miatt)hazaértem ettem egy tányér levest meg 4 palacsintát. Most 5-kor pedig hoztam be még 2-őt. És még nem volt vacsi.

2012. jan. 13. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát tábla csoki és kakaó az ebéded, utána leküldesz még 6 palacsintát, mit vársz?

Egészségesebb, tudatosabb étrend kell és mozgás. Futás, biciklizés, úszás.

2012. jan. 13. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
A csoki és a kakaó helyett egyél még egy kiflit. Te a csokit éhségre eszed?
2012. jan. 13. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, de a büfében chipsen, gumicukron meg más csokikon kívül már nem volt semmi szendvics. Nem kakaót hanem 5dl narancslevet vagy cappyt. De most a kakaót kívántam meg.
2012. jan. 13. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Egészségtelenül és rendszertelenül eszel. Az oké, hogy eszel az otthoni palacsintából, hiszen finom, és mértékkel nem is okoz gondot. Na de egy tábla csoki??? Hogy tudsz annyit megenni? Én max a negyedét tudom megenni, akkor is, ha nagyon csokiéhségem van. Sokat kell innod, és sok zöldséget enni. Sport 16 évesen? Hiszen fiatal vagy még, annyi mindent csinálhatsz. Fuss, bicajozz, görkorizz, jégkorizz, ússz, táncolj, járj küzdősportra...
2012. jan. 13. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem a büféből kell táplálkozni, hanem szépen összegyűjteni hogy milyen étkezésnél mit ehetsz, és azt szépen magaddal vinni. Ezt hívják tudatos táplálkozásnak.

Amit te szeretnél, az fellángolás.

2012. jan. 13. 18:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem pont egyedül ettem meg, meg nem is egyszerre. Az ivással viszont baj van. Asszem a mai folyadék mennyiségem reggel egy bögre tea volt meg az a cappy amit suliba ittam meg. Régen sok mindenre jártam. 2 féle táncra, aerobicra és nyaranta úszótáborba. Aztán jött a szüleim válása és ezeket mind abbahagytam. Most meg nem akarok így ezért emberek közé járni tornázni, meg buszos vagyok és a buszt nagyon nehezen lehet összehozni az ilyen programokkal. Ezért is kértem, hogy írjatok olyan „edzés programokat” ami megmozgat. Suliba tesin semmit se csinálunk, max beállunk a tornasorba, de van, hogy azt se kérik. Én néha beállok röpizni vagy kosarazni.
2012. jan. 13. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!