Min változtassak? Vagy jó ez így?
A kajám így nézne ki:
reggelire tk zsömléből + csirkemellsonkából + jégsalátából szendvics
ebédre azt eszek, amit anyu főz, de mértékkel. Nem eszek köreteket (csak salátát szoktam: jégsaláta, 1 pohár natúr joghurt, salátafűszer, natúr csirkemell, vagy valami rántott cucc). Tehát ebéd általában hús itthon.
Vacsira vagy az ebédből kevesebbet (ha hús), vagy pl 2 db virsli meg egy fél zsömle, vagy valami gyümölcs...
Emellett heti 4-5x 35 perc szobabiciklizés a 3-as fokozaton (összesen 8 van, 1-es a legkönnyebb).
Szerintetek összejöhet heti fél kg fogyás? Eddig havi 1 kg jött csak össze. Jelenleg 102 kg vagyok. (nincs semmilyen eg.ügyi problémám, stb, ezeket ne hozzátok szóba, ha lehet.) Év végére szeretnék 30 kilóval könnyebb lenni :)
kisebb étkezéshez egyél gyümölcsöt is mert az hiányzik szerintem
tk zsemlébe nyugodtan tehetsz fűszerezett túrókrémeket, sováyn sajtokat, főtt tojást, és több féle zöldséget is (hagyma, pari, paprika, ubi stb)
ebéd az jó, mondjuk ehetnél több fajta zöldségeket, és egy kis köretett is (pl rizs, főtt krumpli, zöldségmártások, pürék stb) hal is mehetne, fő a változatosság
vacsira jó az ebéd maradéka, virsli is jó ha csak az van otthon, de ha van akkor inkább egyél helyette túrót, tojást, natur joghurtos öntettel salátákat
gyümölcs túróval, kefírrel stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!