Fogyókúrába kezdtem. Jó a mennyisége és a minősége az ételeknek?
Heti 4x-5x sportolok,ezzel nincs gond. Már fogyókúráztam többször is,de most valahogy nem tudom megítélni,hogy mennyiségre mennyire jó.:D Kb.5-6 kilót szeretnék fogyni. Leírok pár napomat :
H :
R : 30 g natúr zabpehely 12O g Update 1-es joghurttal
T : 1 narancs és 1 joghurt
E : 200 g csirkés saláta
U : 1 joghurt
V1 : brokkolis csirke kevés tk. tésztával :/
V2 : brokkolis csirke tészta nélkül
Kedd:
R: 30 g zabpehely 1,5%-os tejjel
T: 1 joghurt
E: brokkolis csirke tésztával
U: csirke tészta nélkül
V: gombás tojás fél szelet tk. kenyérrel
Szerda :
R: zabpehely tejjel
T: gombás tojás fél szelet kenyérrel
E: 150 g csirkemell salátával
U: 1 narancs
V: 150 g csirkemell fél burgonyával
V2: 1 mandarin
Csütörtök :
R: zabpehely tejjel
T: 1 narancs
E: csirkemell salátával
U: 1 mandarin, 1 joghurt
V: 2 főtt tojás,pulykamellsonka + 20 g light sajt
172 cm és 62,5 kg vagyok.
16/L
ezek jó kaják, de ahova nem írtál mennyiséget és ott keresném a kiskaput, hogy bezabáljak. mert a csirkemell salátával lehet 1 kg hús. ami tök jó, csak nem biztos, hogy fogyni fogsz vele.
amúgy ha tömeget mérsz, akkor vagy számolj energiatartalmat, vagy érezd hogy ne edd tele magad. én sem számolom ki mennyit egyek, és mégsem hízok el. és nem azért mert Isten vagyok, ez ettől független: általában mértéktartó vagyok.
172 cm és 62,5 kg vagyok.
16/L
Ezeket a paramétereket nézte valaki?
Nem a tésztát kell hanyagolnod, hanem a diétát.
Pont ideális a súlyod.
Védekezik a tél ellen a test?:D
Komolyan,hol élsz te? Az őskorszakban? Akkor helytálló a kijelentésed. De ez a huszonegyedik század! Fűtés mindenhol,kocsival jár mindenki,ráadásul a mostani télen szinte még nem is volt minusz!
a súlyod így számok alapján tényleg jó
norbi joghurt helyett én a sima kefírt v joghurtot ajánlanám és teszel hozzá egy almát, pár szem mandarint stb
ebédhez a salátáthoz egyél márátsokat, főtt rizst, krumplit (mert az is egészséges, mindenki tiltakozik a krumpli ellen a lényeg az elkészítése), vacsorából vedd ki a tésztát ebédhet tedd át
megint mehetne vmilyen gyümölcs
vacsorából kivenném a kenyeret, hozzátennék egy főtt tojást, egy-két sz light sajtot meg zöldséget és megenném tízóraira a joghurt mellé
megint gyümölcs mehetne szerintem
ebédhet tedd a krumplit de ne egy felet hanem mondjuk 2 kisebb db-ot
uzsihoz tehetsz joghurtot is
megint gyümölcs
ebédhet rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!