Ki fog január 1. -én belekezdeni fogyókúrába?
Én holnap kezdem a diétámat a Lifetilt blog szerint, gondolom ismered. Számomra az a legmegbízhatóbb, leghitelesebb diéta. Tényleg mutat fel eredményeket, érzem, nekem is menni fog. Pont most vettem ki a csirkemellet a mélyhűtőből holnapra. :)
Sok sikert!
én:)
14/l
175/95
35 kg-t szeretnék leadni 2012 végére.
Szia! Nekünk van egy csoportunk, mi is január 1-től kezdünk. ha gondolod, csatlakozz : http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__24..
Mindenkit szeretettel várunk. :) A kommentekben le van írva, hogy kell jelentkezni :)
Én is holnaptól kezdem újra.
Életmódot váltottam 2010 novemberében, fogytam is, de most az utóbbi 3-4 hónapban nagyon elengedtem magam :( Holnaptól drasztikusan változtatok újra mindenen. Nem lesz lazsálás. Cél: minimum 30 kg-t fogyni év végére :) Ez kb 2 hetente 1 kg. Bár én 100 kg vagyok, szóval menni fog..
Viszont én utálom, ha tud valaki a fogyómról, tehát én egyedül szeretem csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!