Mennyi időbe kerül, ameddig a Duci tréningről átléptél keményebb, nehezebb tornára?
Figyelt kérdés
Illetve milyen súlyról indulva, melyik duci tréningről...2012. jan. 11. 07:17
1/4 anonim válasza:
Ha jól emlékszem nekem 1-1,5 hónap volt. Közel 98 kg-ról indultam.(Most 74 vagyok). Norbi Duci tréninget töltöttem le, azt a Laci bácsisat.
2/4 A kérdező kommentje:
és a végén már végignyomtad? nekem a 4. van meg, amiben Katinkával és Kovival edz, de 20 perc után nem bírom.. :S
2012. jan. 11. 07:52
3/4 anonim válasza:
Szia, szerintem a duci tréningek közül az a legkeményebb. Mielőtt valaki lehurrogna, nem azt mondom, hogy marhára nehéz, de nagy túlsúllyal én sem tudtam végig csinálni. Szóval szerintem a 4. a legkomolyabb, csináld csak tovább, egyre többet fogsz bírni:) Nekem azért volt jó, mert nem 9 milliószor csinál végig egy gyakorlatot (Rubint Réka guggolásait már számolni sem bírom, nem hogy csinálni), átmozgatja az egész testet:) Nekem tetszett:)
4/4 A kérdező kommentje:
hát 100 felett vagyok meg nem igazán vagyok edzésben, úgyhogy igen, nekem elég megterhelő... :)
2012. jan. 11. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!