Van itt olyan, aki egy keményebb diéta, koplalás után nem hízott semmit?
Figyelt kérdés
Nehogy félreértsétek, eszem ágában sem koplalnék, az biztos, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy vajon van-e olyan, aki nem esik bele a jojó-effektusba.Én maradok az életmódváltásnál+a sok mozgásnál, már fogytam 5 kg-ot(igaz 4 hónap alatt),néha bűnözni is szoktam, és nem híztam vissza.:)Ezt legalább egy életen keresztül tudom csinálni.2011. júl. 7. 23:38
1/1 anonim válasza:
Én nem estem bele 18 évesen 100 kg voltam Ennek már 8 éve!
1 évig szinte semmit sem ettem (napi 10-20 dkg gyümölcs, 1 -2 kefír, joghurt, néha egy kis sali), sokat sportoltam és lefogytam 65 kg-ra,
aztán picit növeltem a kaját (előzőek + néha teljes kiőrlésű kenyér + sok zöldség + sok sovány hús), továbbra is sportoltam, ezalatt híztam 3 kg-ot, de azt tartottam 2 évig,
aztán a következő 5 évben valahogy apránként visszatértem a normál étkezésre azóta 68-70 kg között vagyok. Hobbi szinten (heti 1 szer) sportolok. Mindent minden mennyiségben eszem (sok szénhidrátot, és csokit, sütit is), csak akkor fogom vissza magam, ha 70 fölé megy a súlyom (ritka!)
szóval úgy látszik nem lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!