Mondanátok nekem valami olyan tornát, ami keményebb és jó zsírégető?
Figyelt kérdés
Túl könnyűnek tartom már a Norbi duci tréning tornáit, van egy ami jól megmozgat az a Kiképzés, tudtok-e tőle valami extra keményet? Rubint Réka tornái azok kemények,de nekem zsírégető kéne nem izomépítő:D2010. szept. 3. 18:15
1/6 anonim válasza:
Nincs tömegelő és szálkásító edzés. Ugyan úgy kell mind a kettőt csinálni csak más étrenddel. Amúgy meg menj el futni.
2/6 A kérdező kommentje:
Futni nincs mindig lehetőségem,ezért kérdezem.
2010. szept. 3. 18:30
3/6 anonim válasza:
Ezzel 1 óra alatt akár 1000 kalóriát is ledolgozhatsz.
4/6 anonim válasza:
Erobic az tokeletes, es lehet meg tancolni, ugrokotelezni, uszni stb.
5/6 A kérdező kommentje:
Most csináltam Sinkó Andrea 3 in 1 első részét és hát jól megizzasztott meg vagy 180-200 felülést...szerintetek ha ezeket csinálom lefog menni a felesleg a hasamról?
2010. szept. 3. 19:19
6/6 anonim válasza:
Sinkó Andiról nem hallottam,de a bnőm 70cm derekából a spinning 4 hónap alatt 62cm-eset csinált.Ez a lényeg:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!