Szerintetek megfelelő ez az edzésterv? Lassan másfél hónapja kondizok, szoktam kemény fizikai munkát is végezni, tehát szokva vagyok már a keményebb munkához! Egyébként 185 cm és 110 kg vagyok! Holnap akarok 1 ilyen szert venni: Lipotropic Fat Burner
1. nap (bicepsz - tricepsz - váll)
Bicepsz:
- koncentrált bicepsz 3 x 10
- 2 kezes bicepsz 3 x 10
- kalapács bipcepsz 3 x 10
Tricepsz:
- koncentrál tricepsz 3 x 10
- lórúgás tricepsz 3 x 10
- szűken nyomás fekve 3 x 10
Váll:
- oldalemelés 3 x 10
- előre emelés 3 x 10
- döntött törzsű oldalemelés3 x 10
2. nap (mell - hát)
mell:
- fekvenyomás 3 x 10
- tárogatás 3 x 10
- fekvenyomás 45% 3 x 10
- tárogatás 45% 3 x 10
hát:
- oldalemelés hason 3 x 10
- döntött törzsű evezés 3 x 10
- hátemelés fekve 3 x 10
- áthúzás hátulról előre3 x 10
3. nap (láb - has)
Has:
- felülés 3 x 15
- térdfelhúzás 3 x 15
- lábemelés 3 x 10
- hasprés 3 x 25
- törzsfordítás (forgás) 4 x 100
Láb:
- guggolás 3 x 15
- álló vádli súllyal 3 x 20
- kitörés 3 x 10
- combhajlítás hason 3 x 15
- lábhajlítás ülve 3 x 10
22:36
Szerinted ha kőkemény másfél hónapja "kondizik", és 110 kg-ot nyom, tud majd húzódzkodni? Ráadásul súllyal? Hát nem hiszem... És azt sem hiszem, hogy a karedzés meg a hasazás időpocsékolás lenne. Viszont ha fogyni akarsz kérdező, az aerob edzés elengedhetetlen, na meg a tökéletes diéta. A zsírégető nem kell az elején.
1. hozzászóló: Tegnap ment le az első napom ebből az edzéstervből, nem éreztem hogy annyira megerőltető lett volna, a gyakorlatokat pedig szabályosan csináltam a gyakorlatokat!
2. hosszászóló: Már vettem szert, Biotech Usa, a drágábbat vettem meg... az a helyzet hogy így tavasszal nem igazán tudom megoldani a zöldséget, gyümölcsöt... de nyáron át fogok álni arra...
3. hozzászóló köszi az értelmes hozzászólást! Valóban nem időpocsékolás, mert 3 hét alatt érzem/látom magamon hogy keményedik a karom. Ez igaz sajna hogy még nem tudom magam kihúzni, de most betartom a szigorú diétát, ezzel a Biotech-es cuccal, és közbe rá is kondizok, remélem hogy menni fog a húzódzkodás pár hónapon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!