Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kérdező kommentje: ha...

A kérdező kommentje: ha valaki fogyokurazik es altalaba estenkent tornazzik azt vacsora elott kell csinalni vagy peddig vacsora utan is jo 1-2 oraval?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 18:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ja a toth danira irtam hogy nem vagom hogy mivan
2012. jan. 5. 19:12
 12/17 A kérdező kommentje:
az a nagy helyzet hogy ma fogok eloszor tornazzni nem is tudom hany eves kihagyas utan na de mind1 megcsinalom azt ennyi!Aczelhozz lenne kerdesem van 1 gerincservem te milyen sportot ajanlanal ra?
2012. jan. 5. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:

sakkot.

gerinc sérvvel nyilván nem lehet bizonyos sportokat csinálni.. a fene, ez fogas kérdés. orvosokat is kérdezd majd meg.

én azt mondom, úszás biztos mehet. ezen kívül saját súlyos erő edzések is.

viszont futás, amitől rázkódik a hátad nem tudom mehet-e.

küzdősportokat talán te vagy az első, akinek nem ajánlom. viszont odafigyeléssel lehet belső harcművészeteket űzni (TaiChi, Wudang kung-fu).

eséseket nem gyakoroltatnám veled, ha én edzenélek, és a gyakorló harcot is több korlátozással. de jézusom, most úgy írok mint ha nem tudnál mozogni csak mint egy 80 éves :)

ezek mehetnek, csak az edződ tudjon az állapotodról. + orvos véleményét legalább hallgasd meg, hogy el tudd mondani az edződnek.

2012. jan. 5. 19:23
 14/17 A kérdező kommentje:
ja tudok meg menni meg dolgozni is de ugy gondoltam hogy 1 norbi fel duci treningel kezdek megnezztem az nem olyan veszelyes!szerinted?
2012. jan. 5. 19:27
 15/17 A kérdező kommentje:
ja es nem lesz edzom nem is magyarorszagon elek es meg nem beszelem jol a nyelvet!ez is gaz de ez van!mmaradok itthon kicsit sportolni aztan majd meglatjuk!az 1-ik doktor azt mondta hogy gerincservem van a masik meg azt hogy hajlamos vagyok a becsipodesekre!ennyi!szoval magyaran nincs servem!de itt hollandiaba megyek dokihozz itt talan normalisan kivizsgalnak
2012. jan. 5. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:

ducitorna biztos hogy nem lesz gáz.

de ha 1 lábas guggolást csinálnál, azzal szintén nem terhelnéd a hátad, viszont olyan terhelést adnál számos (nagy) izomcsoportnak, ami többet fog érni.

ez egy példa, egyéb erősítésre is igaz. az óvatos, szabályos végrehajtás a lényeg. mindent lehet lassan csinálni, csak erő kelljen hozzá. ekkor meglesz a kalória égetés, teljesen jó edzés, és a hátadra is tudsz figyelni végig.

2012. jan. 5. 19:42
 17/17 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a hatam mar most faj de neki allok!mar jo lenne ha elmulnanak ezek a hatfajasaim szerinted ha rendszeresen tornazok es lemegy nehany kilo elkepzelheto hogy a hatfajasom is megszunik?vagy a ha servem van ezzekel a gyakorlatokkal vissza tudom fejleszteni?
2012. jan. 5. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!