A kérdező kommentje: ha valaki fogyokurazik es altalaba estenkent tornazzik azt vacsora elott kell csinalni vagy peddig vacsora utan is jo 1-2 oraval?
pulykacomb, kur.va finoman fűszerezve (de komolyan.. ez már nem csak tápanyag, ez már konyha kultúra)
és.. nem lesz.arom mivel.. fehér tésztát kérték hogy főzzek hozzá.. lehetne normális körítés is, most csak ez van...
nagyon el kéne hagyni ezeket a lisztes bisz.baszokat, de nem annyira könnyű. ez most a lelkizés volt.
ha a Tóth Dani a testépítő, akkor lehet tényleg nem mondanám meg.
amúgy azt hittem hogy logikus, maximum Aczél Dániel lehetnék (nem vagyok Dániel).
Kérdező, nem szúrtad el. miért szúrtad volna? legfeljebb pörögni fogsz még fekvés után fél órát, de úgy is gyakorikédésezni fogsz, nem mindegy?
hogy én hányszor edzettem 11-kor egyetem alatt.. most meg, kur.va vizsgaidőszak, azt sem tudom a fejem hol van, nem még hogy mikor eddzek.. de és? lényeg, hogy csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!