Melyik lenne jobb vacsora diéta szempontjából?
Figyelt kérdés
Tökfőzelék kevés rántással, tejföllel kenyér nélkül vagy főtt virsli zöldségekkel, kockasajttal, joghurttal. Vagy valami egyéb ötlet? Esetleg tojásrántotta virslivel, zöldségekkel? Mindez kenyér nélkül.2011. dec. 15. 16:35
1/9 anonim válasza:
ki eszi meg a tojást kenyér nélkül? a zsömle is kenyérnek tekint ám
2/9 anonim válasza:
mindig kenyér nélkül nem csak a kenyér hízlal ám igen egyszerű lefogyni csak reggel délbe meg este kell enni és jónapot
3/9 A kérdező kommentje:
A tojásrántottához és a virslihez nem szoktam enni semmilyen péksüteményt. A kérdés viszont az volt, melyik lenne ideálisabb vacsora?
2011. dec. 15. 16:58
5/9 A kérdező kommentje:
Én mindhármat szeretem, csak nem tudom eldönteni, diéta szempontjából melyik lenne hatékonyabb?
2011. dec. 15. 17:12
6/9 anonim válasza:
a virslibe minden sz@rt beledarálnak
7/9 anonim válasza:
főtt tojás tökfőzelékkek
főtt tojás zöldségekkel
8/9 anonim válasza:
tökfőzelék, ahogy Izmael irta.
mellé tojás, mert abban van fehérje, illetve mehet még zöldség. virslit kenyeret nyugodtan felejtsd el.
9/9 anonim válasza:
ELső, miért ne lehetne tojást kenyér nélkül? Én már évek óta nem eszem kenyeret SEMMIHEZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!