Gyorsan fogyni? (többi lent)
180 cm vagyok és 95 kg :/emellett erős csontú és beteg is de nagyon szeretnék lefogyni 1 hónap alatt minimum 80 kilóra kérem segítsen valaki ,hogy milyen fogyókúrával kéne? járok úszni táncolni és futni is de nem hat semmit segítsetek étrendem milyen legyen ...stb köszi előre is !
15/L
sejtettem hogy hormonprobléma. az a baj hogy nem értek hozzá. aki hormonbajos az csinálhat bármit vagy fogy vagy hizik. nem tudom lehet e segiteni a pajzsmirigy dolgon de ha nem segit a gyogyszer én ajánlanék kineziologust. ez egy természetgyogyász.minden betegségnek lelki oka van azt mondják.persze ha nem hiszel benne akkor nem ér semmit,hisz rágörcsölsz a "nemhiszekbenne"-dologra és az is egy gócot képez ezért kell hinni benne nem azért mert varázslat.
pl nekem 10 évig emésztési bajom volt. vagy ment a hasam vagy rekedt.nagyon jol tudtam hogy a sztressz miatt van. ráadásul belsö stressz volt ami azt jelenti tök jol érzem magam a börömben a hasam mégis egyfolytában be van feszülve. ezen gyogyszer nem segit mindenki. nemrég elmentem kineziologushoz és láss csodát egy hét mulva már láttam a javulást és nem is apránként.azota sincs már bajom.pénzbe kerül ,lehet több alkalom kell ez egyénfüggö de inkább ez mint a gyogyszerek.
mi az, hogy 1 hónap alatt 15 kilót fogynál?
MI EZ? hát mekkora ötlet ez, ezt hogy találtad ki...? mindegy..
egyél kevesebbet, szorítkozz a szükséges tápanyagokra. mellette: eddz kibebas.zott kur.vasokat, és egyél kevesebbet!
későbbiekben építs izomzatot. igen, ahhoz többet kell enni, és nehezebb is leszel. sőt, közben még némi zsír is feljöhet.
azért jó, mert az izomzat energiát izényel, ergó többet ehetsz, a hormonálisan lassú anyagcseréd gyorsabb lesz. de ehhez teljes elhatározás és ember kell, de hát.. a Te és a hozzád hasonló több 100 embernek is ez az egyetlen normális, megvalósítható és egészséges útja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!