15 éves fiú vagyok, szálkásítás (vagy nevezzük testzsír százalékcsökkentésnek) szempontjából ez jó?
Figyelt kérdés
Tudom,sokan mondták már ennyi idős korban nem szabad fogyókúrákba csapni.Valójában nem is nagyon az hanem inkább annyit teszek az étkezésemmel,hogy nem eszek fehér csak barna kenyeret,kevesebb tésztafélét,pótlom a nasit zöldségekkel,és csak fehér húst eszem,lehet hogy ez fogyókúrásnak hangzik de szerintem ez nem árthat,vagy igen ? Nos én hétfőre szerdára és péntekre osztottam a súlyzós edzéseket (Hétfő bicepsz+mell+váll, Szerda Comb + Vádli Péntek Hasizom + valami amihez épp kedvem van.)A maradék napokon vagy biciklizek vagy futok (futásnál még előjönnek az asztmám jelei amit ugyebár kinőttem,de azér még mindig zavar,ezen úton azért megkérdezném,hogy akinek volt hasonló porblémája az mit tett ez ellen ?)Ez elég ahoz hogy csökkentsem a testzsírom ?2011. dec. 30. 20:52
1/4 anonim válasza:
Nem, nem feltétlenül jó. Kezdhetsz 15 évesen szálkásításba, ez a kor arra vonatkozik, amikor még ne szedj zsírégetőket pl. Az étrend hát mondjuk úgy elmegy, én megemelném a bevitt fehérje forrást, este már nem is biztos, hogy kéne mást enned mint sovány túrót, esetleg sajt. Mivel nincs rendes étrended, így nem ajánlom a fehérje táplálékkiegészítőket, ha lenne egy kidolgozott diétás étrended, azt mondanám próbáld meg.
Az edzéstervedet sem mondanám tutinak. Hátizom, tricepsz? Hol maradnak? :) Másrészről hétfőn három izmot dolgoztatsz meg, következőnek egyet. Én inkább így ajánlanám:
1. nap: MELL-VÁLL
2. nap: LÁB-VÁDLI
3. nap: HÁT-KAR (a karban benne van az alkar bicepsz, tricepsz.)
2/4 A kérdező kommentje:
ajánlani tudnál esetleg étrendet ?
2011. dec. 30. 21:19
3/4 anonim válasza:
Hány centi, és hány kilogramm vagy? Hányszor van lehetőséged egy nap étkezni, meg tudod oldani suliban a kajálást?
4/4 A kérdező kommentje:
suliban valószínüleg megtudom oldani az étkezést magasság 175cm súly 73 kiló
2011. dec. 30. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!