Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudna mondani valaki olyna...

Irenbaba kérdése:

Tudna mondani valaki olyna választ hogy hogyan lehet lefogyni :?

Figyelt kérdés
mert én szeretnék legalább egy 10 kilotol megszabadulni.
2011. dec. 30. 01:39
 1/7 anonim válasza:
Kemény diétával. Viszont ha még kamasz vagy, akkor növésben vagy, nem kell fogyókúráznod, szépen magától le fog menni.
2011. dec. 30. 01:53
 2/7 anonim válasza:

Én nagyon keményen stresszeltem, és szomorú voltam. Észrevétlenül lepergett rólam 14 kiló. Bár ilyen áron ne akar lefogyni.

Kemény edzésterv, zsírszegény ételek, teljes életmódváltás.

2011. dec. 30. 01:56
 3/7 A kérdező kommentje:
21vagyok,sajnos az édesség már függöség nálam.ha tudc olyan gyümölcsös diétát mondani akkor irjd meg , mert agyümölcsöt nagyon szeretem és hát arra lehet át tudnék állni laassan.amugy 75kg vagyok, alacsony szemüves, és egy honapal alatt felszedtem egy olyan 6,7 kgt .
2011. dec. 30. 01:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Étkezz napi 5ször, egészségesen!

Mozogj sokat. pl. futás, bicikli, vagy amihez épp kedved van.

Kerüld a cukros, fehér lisztes, illetve túl zsíros ételeket.

Igyál minden nap legalább két litert.

De egyébként nézz körül a fogyókúrás témakörben, szerintem találsz majd számodra megfelelő válaszokat.

És ami a legfontosabb, hogy ne koplalj, mert utána a dupláját fogod visszahízni, és fokozatosan fogyj.

Amúgy nekem ilyen problémám szerencsére nincs, szóval bocsi, hogy nem tapasztaltként válaszoltam.

2011. dec. 30. 02:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne gyümölcsöt egyél, inkább sok fehérjét.
2011. dec. 30. 02:21
 6/7 anonim ***** válasza:

3 hónapja szakítottam. lement egyből 10kiló. és folyamat fogyok. de nem is eszek sokat, nem is kívánom.

És amit tanácsolni tudok, az az hogy többször egyél kevesebbet és sok vizet igyál. És este hat után már ne nagyon egyél. Egy ideig nehéz lesz, de utána rááll arra a szervezeted.

2011. dec. 30. 03:08
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor határozd el h pl 1500 kcalt eszel minden nap. ebben bármi lehet, szóval csoki is, de minden kortyot, falatot bele kell számolnod. hosszútávon ráfogsz jönni, hogy 100g csoki és 100g rizs + 200g csirkemell közt hatalmas különbség van jóllakottságérzés terén (mindkettő 500 kcal).
2011. dec. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!