Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék kb vagy 20kg-tól...

Szeretnék kb vagy 20kg-tól megszabadulni. Nem 1-2 hét alatt hanem fokozatosan, hogyan tudnák lefogyni? A többi lent

Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni 170cm és 86kg vagyok ami elég sok. Babát tervezünk kb.1,5 éve de eddig még sikertelenek voltak a próbálkozások (orvosnál már voltunk) és lehet hogy a súlyom is befolyásolja a teherbeesést. Van valaki aki hasonló problémákkal küzd?
2009. jún. 9. 19:52
 1/2 anonim válasza:
nekem kb 8-9 hónap alatt úgy sikerült megszabadulni 15 kilótól, hogy hétköznaponként kondizok, és az étrendemen pedig annyit változtattam, hogy nem eszek kenyeret, tésztát, krumplit. az édességeket, csokit, sütit szerencsére sosem szerettem, mostmár egyáltalán nem fogyasztom őket. nagyon sok natúr joghurtot eszek, főleg reggelire. amúgy megeszek minden normális, átlagos kaját, kivéve persze azokat amiket az előbb leírtam. és amióta nem eszk krumplit, tésztát, meg kenyeret, sokkal jobb a közérzetem is, nem érzem magam nehéznek. próbáld ki te is, remélem segíteni fog!
2009. jún. 9. 21:59
 2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a szénhidrátok elhagyása, és az egészséges táplálkozás nagyon látványos eredményt hozhat. És gondolom,ha egészségesen táplálkozol (zöldség, gyümölcs, csirkemell, ilyesmi) az talán segítheti a teherbeesést is, persze ezt csak úgy gondolom. Vagy érdemes kipróbálni, a Norbis diétát, a kódokkal való táplálozással tényleg lehet fogyni, és nagyon széles azoknak az ételeknek a skálája amit elfogyasztasz, ha megfelelően készíted el. Neten sokmindent találsz róla. Sok szerencsét!!
2009. jún. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!