10 kg fölöslegtől szeretnék megszabadulni. Ki mit javasol, hogy lehet a leghatékonyabban lefogyni? Heti mennyi mozgás, mit ne egyek?
Nem tudom mennyire nezegetted meg itt a fogyokuras valaszokat, mert rengeteg van.
Szerintem nagyon nehez tanacsot adni, hiszen mindenkinek mas fogyokura valik be. Nezd mennyien fogynak le a 90 napostol, es mennyien vannak akiknek nem valt be.
Ezt a 90 naposat csak peldakent mondom, mert ez napi szintem kerdes itt a fogyi reszben.
Mindenkinek masok a lehetosegei. Van, aki nem dolgozik, kisbabaval van otthon, van aki falun el (ok ugye mindig irjak, hogy nehez a mozgast megoldani, mert nincs konditerem, uszoda, a kismamas pedig nem tud eljutni a baba miatt)annak is nehez, aki egesz nap egy irodaban robotol, netalan reggel este is 1-1 orat utazik a munkahelyre, es haza.
Csak azt szeretnem kihozni a mondandombol, hogy nezzel pontosan utana a fogyokuraknak, gondold at melyiket tudnad te, szemely szerint megcsinalni. Melyikhez van elegendo idod, penzed, kedved.
A hizlalo eteleket mindenki tudja, es azt is, hogy minel tobbet mozogsz, annal jobb.
Te tudod a napi programodat, mit, hogyan tudnal enni es mozogni. Szerintem probalj sajat magadnak kialakitani egy fogyokurat.
1: táplálkozás rendberakás
2: heti minimum 3 súlyzós edzés
ez az alap. írj mailt ha van még kérdésed(személyi edző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!