Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tervek és egy kérdés, elolvasnád?

Paróka kérdése:

Tervek és egy kérdés, elolvasnád?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy elkeseredett nő vagyok, 165 cm, és 90kg 28 éves. Terhességem előtt 60kg voltam, de sajnos szülés után beteg lettem, és alattomosan kúsztak fel a kilók, mondjuk 20 kg jött a betegséggel, utána plusz 10 a saját hibámból. Belefáradtam mindenbe, és semmi nem érdekelt, fásult lettem. Most eldöntöttem, visszaszerzem a régi életem, kemény munka lesz, tudom. Terveim: csökkentett kalóriabevitel, kenyér, krumpli, lisztes dolgok, édességek, üdítők mellőzése, napi 2-2,5 liter folyadék elfogyasztása. A torna része előbb napi fél, majd napi egy óra ellipszistréner. Tudom, a fél óra kevésnek tűnik, de sajnos elsőre nem merek többet bevállalni ekkora felesleggel.Később egy kis súlyzózás, és sima torna pluszba. Kérdésem a következő, kb. egy hónap alatt milyen eredményre számíthatok? És mennyi idő kell 30kg-tól való megszabaduláshoz?
2011. dec. 27. 22:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igazi ökörbaromság, kérlek, ilyet ne terjessz itt a fórumon.
2012. jan. 11. 07:00
 12/12 A kérdező kommentje:
SZorítok neked, és magamnak is:) Hajrá:) Eddig 3kg ment le:)
2012. jan. 15. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!