Tervek és egy kérdés, elolvasnád?
Szerintem itt is fő a fokozatosság...fokozatosan,napról napra két három perccel emeld az elipszistrénert,a chipset,csokit,alkoholt,cigit,zsíros és édes dolgokat tedd le,krumplit dettó...vörös húsokat vedd minimálisra,helyette hal,csirke,rengeteg zöldség,gyümölcs(ez így télen drága lesz,de az egészséges életmód nem olcsó) + ahogy mondtam,torna,mozgás,főleg levegőn lenne az igazi...kutyasétáltatás pl.remek dolog...én ma délelőtt is,délután is elvittem 2-2 órára,futottam vele,úgy le izzadtam,hogy a trikómból,a pólómból,a pullóveremből és a kabátomból is facsarni lehetett az izzadságot... utána persze az összes cucc ment be a mosógépbe,én meg a tus alá... aztán zuhany rám,tusfürdő,majd zuhanykabinból kilép,és így ültem gép elé és jó 3 órája itt ülök.
Még van szobabicajom,de ahhoz már se kedvem,se energiám.Majd reggel,ébredés után letekerek 100 km-t.Annyi a napi adagom.
Remélem sikerül lefogynod!
Írj motiváló cédulákat, hogy ne lankadjon a kedved!
Írj olyanokat, amiket a szívedből szeretnél megkapni :)
Olyat írnék ki: "Szép vagyok!"
"Vonzó nő lettem" "Irigyek rám más nők"
S ha ezeket elolvasod és átérzed az érzést sokkal könnyebben fog jönni minden!
ha jó az étrended (összetételre és kalóriára is), akkor az első hónapban akár 8-10 kiló is lemehet :) persze utána lassabb lesz az ütem.
ha hosszú távra tervezel, akkor az Ő blogját ajánlom:
és különösen ezt a bejegyzést:
[link] 2011/11/03/elozmenyek_169
30 kilót fogyott a blogíró sima, 1200 kcal-os diétával ha jól tudom 6-7 hónap alatt, eleinte nem is mozgott, most már 10 kilométereket fut :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!