Testalkat-kérdés. Most akkor mi van?
Bocs, tudom, hogy hülyeséget kérdezek, és látatlanban erre senki nem tudhatja a választ, de azért elgondolkodtatott.
Ahol a csukló-dolgot írják nők számára (nem érnek össze az ujjak->endomorf, épp csak összeérnek->mezomorf, bőven összeérnek->ektomorf.)
Na az a helyzet, hogy a bal csuklómat nem érem át, a jobbat viszont igen.
Akkor?
Na ez az:-S
A leírások alapján én sem vagyok besorolható sehova kimondottan, mindegyikből van egy kicsi...
én keveset olvastam a blogot.. nyilván azért amit én olvastam, azt ti is ismeritek.
például, hogy nincs olyan hogy tökéletes ektomorf/endomorf/mezomorf.
másik, aki nem tud cicire hízni: leírom hogy én sem. pedig fél kézzel 5 másodperc alatt leverek egy "kemény" kinézetű csókát az utcán. tehát elég jó vagyok, és mégsem hízok mellre.. talán ennek köze van genetikához, nyilván +40 kiló zsírral szexi férfimelleim lennének, de ez nem változtat azon a tényen hogy a zsír eloszlása férfinél és nőnél is genetika kérdése.
egyéb iránt meg testalkat típustól függően edzeni kell, csak más eredmény lesz, és ennyi. a lifetiltes srác túl jó ember hogy ennyi szót fordít olyan dolgokra, amik úgy sem befolyásolhatók, de biztos hisz egy jobb világban.
Én is átérem mindkét csuklóm az elvileg mezo, de atom körte vagyok szóval mégse (:
Bennem is van mezo meg endo, de ekto az nincs.
Én is annyira érem át, hogy elvileg mezo vagyok. Rám igaz is, nagyon tipikus homokóra alkatom van, bár nem olyan nagy mellekkel, de a csípőm se kiugró (93-65-94)
És nagyon hamar izmosodok, meg ha igazán nekiállok a fogyókúrának, akkor viszonylag könnyen le tudom dobni a kilókat.:) (csak hát ehhez igazán el kell határoznom magamat:DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!