Előre is bocsi, ha hülyeség a kérdés. Lehetséges ez az édesítőszerrel kapcsolatban?
Úgy hallottam, hogy az édesítő azért nem ajánlatos, mert a fogyasztásakor a szervezet elkezd cukrot bontani, de mivel mégsem jut cukorhoz, ezért lemegy a vércukor szint, szóval éhesek leszünk. Na most.. hogyha elkerüljük azt, hogy édesítő használata után jól ráeszünk, akkor nem fogyaszthat valamilyen szinten az édesítő? hiszen elkezdte a cukrot bontani..
Köszi:)
Sajnos, az édesítőszer egy róka fogta csuka:))
Alapvetően a szervezet még ennyi év után sem tudott hozzászokni mindahhoz, amit meg szeretnének etetni vele. Az édes ízvilág nagyon sokáig ismeretlen volt és a szervezetnek az édes "ízjel" az energiákban gazdag táplálékot jelenti, ezért inzulint bocsát ki e fontos tápanyag átépítéséhez. Ha viszont nem érkezik úgymond semmi, a következménye éhség.
Nem beszélve arról, hogy sorra derülnek ki azok a vitathatatlan tények,hogy a szervezetnek emelllett még károsak is. A tengeren túlon már sok édesítőt betiltottak, amik az unióban még szabad lábon vannak..de ez már egy másik téma.
Én is olvastam ezt, itt.
Én elég sokat használok, és nem leszek éhes tőle.
Ha normálisan eszel, nem koplalsz, nem leszel éhes (mondjuk egy diétánál napi 1500 kcal, amiből 150 g szénhidrát, ez elosztva 5 étkezésre, reggeli 30 g, tízórai 20 g, ebéd 50 g, uzsonna 30 g, vacsora 20 g. Tudom, hogy egyénre szabott, csak példának írtam le...), nem befolyásol ilyen téren az édesítőszer semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!