Már ismerős kérdés. Hogyan fogyjak le?
Terhességem végén +19 kilóval mentem szülni. -4 kilóval jöttem haza és a következő 2 hétben még lejött 8 kiló víz. A fennmaradó 7 kilóból már 3 lejött (fogalmam sincs, hogy hogyan) és szeretnék még a fennmaradt 4től is megszabadulni. Az meg csak hab lenne a tortán, ha ennél több is lejönne. Jelenleg 78 kiló vagyok és nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.
Tudna nekem valaki olyan étrendet írni vagy edzéstervet, amit 4 hós baba mellett el tudok végezni?
Mit ehetek, mit nem? Milyen gyakorlatokat ajánlanátok?
Az ilyen natúr joghurtokat meg kefireket nem szeretem és a zabpehelytől is herótom van. Más esetleg?
Reggelizni kell, mert különben tönkreteszed a gyomrodat, rossz lesz a közérzeted és az immunrendszered is hazavágod.
A fogyás egyszerű matek. Több kalóriát kell elégetni, mint amennyit beviszel. Viszont nem vonhatod meg hirtelen a kalóriákat, mert a test "megijed", és elkezd raktározni. Tehát szép türelmesen, ahogy feljöttek a kilók, úgy kell őket leadni. Először a felesleges kalóriákat hagyd el, pl. ne vajazd meg a reggeli kenyered, ne igyál gyümölcslét (cukros az összes dobozos), se kólát, csak tiszta vizet, esetleg feldobhatod plusszal. A teába, kávéba egyre kevesebb cukrot, majd édesítőszert tegyél. Ebédkor a hús mellé tegyél zöldséget, pl. salátát, uborkát, és később a krumpli, rizs köretet teljesen el is hagyhatod, salátára cserélve az egészet. Délután rágcsálj almát, répát, ami jót tesz az agyműködésnek is. Este 8-kor is lehet enni, nem attól fogsz fogyni, ha 6 után már nem eszel. Minden nap mozogj, egy 20 perces torna alapgyakorlatokkal tökéletes kezdésnek! (Fekvőtámasz, guggolás, lábemelés, kis kézisúlyzók - felülést DIREKT nem írtam!)
A lényeg, hogy ne vond meg egyből a kalóriákat, mert egy kisbaba nagyon fárasztó tud lenni, és ha még az energiát is megvonod magadtól, hamar megunod és feladod az egészet! FOKOZATOSSÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!