Ti is híztok az ünnepek alatt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 10:46
1/10 anonim válasza:
Nem, mert nem zabálok - próbálok kigyógyulni az anorexiából (hányós időszakaim is voltak, ha túl sokat ettem), így nem erőltetem az evést, azt és annyit eszek, amit és amennyit megkívánok.
Mellesleg miért kötelező karácsonykor hízni? Nem kajálod dugig magad, mozogsz naponta 3/4-1 órácskát, és máris tettél vmit a tested érdekében.
3/10 bomba válasza:
Hát én sajnos tuti h igen.De mivel egész évben odafigyelek magamra és minden nap tornázok és/vagy futok min. egy órát,most pár nap kiesés még nem a világ vége.Januártól úgyis visszaáll a régi,megszokott rend :)
6/10 anonim válasza:
Ezt még most nem lehet elkönyvelni hogy hízott e valaki az ünnepek alatt vagy sem. Az nyílvánvaló hogy a mérleg többet mutat,hisz gondolj bele a glikogén raktárak csurrig tele,a sós húsok rengeteg vizet kötnek meg plusz még az a sok kaja ami megtölti a beleket.
Zsírban való hízást csak a nagy kajálás utáni 2. vagy 3. napon tudsz megállapítani amikor kiürült a szervezet.
7/10 anonim válasza:
Hát én rengeteg sütit bekajáltam, és bár ma alig ettem valamit és éhes vagyok, volt nagyvécé is, két kilóval többet mutat a mérleg. :S Nem akarom, hogy így maradjon, de mivel soha nem eszem édeset, és mindig ha eszek több sütit feljön rám 2 kiló ez is megmarad. Előzőleg is így volt, és azt megelőzőleg is. Mondják, hogy nem lehet megállapítani ünnepek napján, ezért meg azért, de mivel én mindig sütievés után 2 kilóval több vagyok maradandóan nálam már mutatkozik sajnos. :(
8/10 anonim válasza:
én kevesebbet ettem mint szoktam és kétszer annyit tornáztam, szóval megengedtem magamnak, hogy bevágjak a három nap (23-24-25) alatt 3 tábla csokit és egy fél csomag szaloncukrot :D de nembaj ma reggeltől 3 napig nem eszem szval majd visszaáll a rend :))
9/10 anonim válasza:
én 170 cm és 52,5 kg voltam még karácsony eőtt, ma meg 53.. :( holnaptól koplalok, vagy folytatom az önhánytatást -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!