Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki áll neki ünnepek után...

Ki áll neki ünnepek után fogyózni?

Figyelt kérdés
Mennyi mínusz kiló a cél? :)
2011. dec. 19. 14:43
 1/8 anonim válasza:
én azokat a plussz kilókat szeretném leadni,ha netán híznék,ha meg nem akkor 2-3 kg leadnék,de inkább formáznám az alakom.Neked mennyit kellene???
2011. dec. 19. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyen elhatározásokat:)))
2011. dec. 19. 14:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak érdeklődtem. Én nem fogok, de gondolom ilyenkor sokan.
2011. dec. 19. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát én inkább megpróbálnám elkerülni, hogy ne kelljen annyit zabálni ünnepek alatt. Persze tudom, hogy nem itthon leszünk és a szülők szeretnek tömni, hogy utána beteg legyek napokig, de teljesen mindegy, mert ha hízok is, a köv héten ugyanúgy keveset fogok enni, mint amennyire most keveset eszek, így nem fog számítani semmit az az időszak, mert alapból nem vagyok hozzászokva a nagy zabálásokhoz és nem szeretek túl sokat enni.
2011. dec. 19. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
szerencsére sosem hízok az ünnepek alatt(sosem eszek annyit) na meg nincs is súlyfeleslegem. viszont januártól újra heti 4x edzés hogy formába jöjjek.
2011. dec. 19. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Én már most is bennevagyok. :) Nehéz lesz így végigcsinálni az ünnepeket, de mivel amúgy sem vagyok nagy süteményes, bízom magamban. :)

Egyébként nekem elég sok mínusz a cél, legalább egy tízestől szeretnék megszabadulni.

2011. dec. 19. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is benne vagyok, de igazából most felfüggesztettem az ünnepekre. Utána még 10 kilót szeretnék júniusig.
2011. dec. 19. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát én nem fogyózom ünnepek előtt, állandó a súlyom, természetesen karácsonykor többet fogok enni, de nem nagyon zavar, az az egy-két kg ami felugrik az le is megy ha visszaállok a normális étkezésre, talán pár napig szerényebben mérem majd az adagokat és többet mozgok (karácsony alatt most nem fogok edzeni, megy majd a rokonlátogatás, stb.) Nem izgulom túl ezt az időszakot, hiszen pont attól szép :) <3
2011. dec. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!