Kinek van kedve együtt fogyózni?
Figyelt kérdés
Tök jó lenne megbeszélni, hogy ki mennyit fogyott, mennyiről indult, mit evett aznap stbstb... Jó ha van egy sorstársad:)2011. nov. 30. 17:45
2/13 anonim válasza:
Nekem is írhattok! Mennyi idősök vagytok? :)
3/13 anonim válasza:
Első válaszoló 28, 3 gyerek után!
4/13 anonim válasza:
Ebbe én is szívesen beszállnék.
Nektek hány kilót kéne fogyni?
22L
6/13 anonim válasza:
Bár nekem nem kell fogynom, de szívesen segítek, akár étkezés akár mozgás ügyben...
Sajnos, én is voltam érintett anno...tudom mit jelent...
7/13 anonim válasza:
Én személy szerint szívesen vennék Tőled minden tanácsot, mert azt sem tudom hirtelen mit hol kezdjek!
8/13 anonim válasza:
Priviben légy oly kedves és írd meg, hogy hány kiló vagy, milyen magas (szültél-e/bőr feszesség miatt főleg a hason), mi a célod és mennyi időt tudsz mozgásra szánni. Illetve az étkezés terén mennyire van szabadkezed. Ezan azt értem, hogy ha valaki még gyerek, nos ott inkább a szülők döntik el a menüt:))
9/13 anonim válasza:
Nekem! 16/L
Csupan 5kg-rol lenne szo, de mivel sulis vagyok nem lesz konnyu...
10/13 anonim válasza:
Én is szivesen fogyoznék eggyütt,én 75kg 170cm és 25éves 3gyermekes anya vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!