Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ünnepek alatt feladod a...

Ünnepek alatt feladod a diétádat? Utána bánt, ha híztál, és elkeseredsz, vagy újult erővel folytatod?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem, még csak fél órája vagyok itt, de ez már 20 ilyen kérdés. Most mi van ha ünnep van. Semmi, a normális embert, aki komolyan gondolkodik és nem fogyókúrázik, hanem életmódot váltott az ilyen kérdést nem tesz fel. Nálunk is nagy kajálások vannak. De megmondjam, hogy én mit ettem ma, és egyáltalán nem merül fel bennem ez a bűntudatos kérdés.

Reggeli: csirkemell sonka, magvas buci, 10-15db retek

Tizóra: paradicsom, 10retek és csirkemell sonka

Ebéd: húsleves, főtt répával és tészta nélkül

Második: saláta, csirkemellel.ÉS ebéd után ettem 2szelet sütit.

Uzsonna: szintén süti volt, de csak egy db(normális szelet)

Vacsorára pedig csirkmellet eszek. vagy sonkát főtt tojással. Sőt nálunk 25fős ebéd volt.

Tehát egyáltalán nincs bűntudat, és este 1óra futás.

2011. ápr. 24. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
hát miután befaltam egy egész tábla csokit meg vagy 6 csokitojást meg sok kalácsot igen, úgy döntöttem szüneteltetem. Tudom, gyenge vagyok, de olyan ritkán vannak itthon ilyesmik.. :( De Keddtől megint folytatom, mintha mi sem történt volna. Lehet feljön 1-2 kiló, de inkább ezt választom a sóvárgás helyett
2011. ápr. 24. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
pff ez,hogy ünnep van, ez csak egy afféle kifogás, hogy "najóünnep van, most lehet". miért lehetne? mármint..egyházi ünnep és Jézus ünnnepe nem pedig a kajáé.
2011. ápr. 24. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Hátén konkrétan úgy bezabáltam egy héten, hogy ma egész nap csak a wc-n ülök... na ezek után szerintme enni is alig fogok az elkövetkezendő héten :/
2011. ápr. 24. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
nem adom fel :) tegnap elött elgyengültem, megettem 3db sütit és vagy 20 db sajtos rudat. Iszonyat rossz volt de hé, feláltam és folytatom még keményebben. Ne add fel a diétát, egyél a kajákból kicsit többet mint szoktál nem lesz gáz, de ne hatalmas adagokkal :))
2011. ápr. 24. 20:10
 6/7 anonim válasza:
Hát én egy kicsit engedékenyebb voltam ma, reggelire ettem egy kis angol szalonnát, tormával, kenyérrel. Ebédre húslevest répával, kevés főtt húsival, 1 szelet rántott pulykamellet 1 kaszinótojást és egy fél kanál krumplipürét. Viszont ez mind bőven 3 előtt volt utána már nem ettem semmit.
2011. ápr. 24. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát kb igen. De valami olyasmit csinálok, hogy csábulok a sütiknek és sós ropiknak, és inkább kevesebb rendes kaját eszek. xD
2011. ápr. 24. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!