Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elegem van! Nem akarok ilyen...

Elegem van! Nem akarok ilyen életképtelen szar lenni! MIT TEGYEK? :' (

Figyelt kérdés
Sose fgok lkefogyni elegem van nem bírom.. nem akarok ilyne életet, mér azt se tudom mi az egészséges étel .. semmit se szeretek csak a csokit meg az ilyeneket,de hiába fogyóznék rossz a kedvem,ha nem ehetek ilyet
2011. dec. 18. 13:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csoki izu feherje koncentratum,imadni fogod
2011. dec. 19. 01:00
 12/13 anonim ***** válasza:
össze kell válogatni normális kajákat, és azt enni. normális mennyiségben, akkor nem leszel éhes, de még fogyhatsz is..
2011. dec. 19. 10:18
 13/13 Krisz85 ***** válasza:

Depi, sajnos ilyenkor pszichológus, Csernus könyvek, videók ha csóró vagy, én is az vagyok, én is olvastam a könyveit, videóit, volt idő hogy rászorultam.

Aztán ha megvan, akkor el kell fogadnod a tényt, hogy edzel , és jól kajálsz, vagy szarul fogsz kinézni, akarat és fejben dől el sokminden, az anyagiak pedig csak részben járulnak hozzá a sikerhez, kajálnod úgyis kell, nem kell mindenre fogni és aki jól néz ki nem tudod hogy mit meg nem tesz érte, hogy az legyen, edzés diéta stb szintjén, szóval ne ítélkezz senki felett. rá kell venned magad, önszuggesszió, vagy egy szép napon arra ébredsz, hogy öreg vagy és szart se tettél az életben semmitért sem, keserű szájízzel meghalni pedig a legszarabb dolog az életben....

2011. dec. 19. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!