Már nagyon elegem van. Miért nem mennek le a kilók, ha mindent betartok és sportolok?
Már egy éve szenvedek és mondhatni sz..rt se érek ezzel az egésszel. Normálisan eszem, fehérje meg zöldség...szokásos bla bla. Naponta 1 órát futok. 170 cm magas vagyok és végre egyszer le tudtam fogyni már 65 kg-ra (azt hittem, hogy végre valami eredmény) de sajnos nem lett jobb. Most felhíztam 1 nap alatt 66kg-ra ismét.
A napokban volt hogy csak 800 kcal-t ettem (igy fogytam le 68-ról 65-re), de tudom hogy koplalást, így most tartottam az 1200-at illetve az alapanyagcserémet ami elvileg 1400. Ma 1400-at ettem, ami szinte csupa fehérje meg vitamin, de most még mindig éhes vagyok.
Egyszerűen nagyon ki vagyok akadva, mert úgy érzem, hogy az 1400 kcal-val én nem fogyok, hiába van az odaírva, hogy ez a fogyós és diétás kcal mennyiség.
Elegem van, hogy mindenki nádszálvékony én meg itt vagyok egy 66 kg-os mömmedék és már hányok a tükörtől.
Tudom, hogy nem 4 hét alatt lehet lefogyni, de én 55kg szeretnék lenni, de nem most kezdtem ezt az egész sz@rt (!!!!!!!!!) hanem már 1,5 éve (!!!!!!!!!!) csinálom azt, hogy ha minden nap sportolok, nem eszek cukrot meg lom ételt és SEMMMMMI EREDMÉNY!!
K..vára elegem van, hogy ilyen sz@r minden......hányadék....
nem tudom már, hogy mit tegyek......
ti mit csináltok?
Már se kaja ötletem nincs, mert ennél natúrabban már nem tudok enni!!!
(nyersen eszem már a zöldséget is, hogy minél több vitamin megmaradjon, semmi olaj, semmi zsír!!!!!!!!!)
f u c k l.i.f.e.
27 L
első sorban az önértékelésedet kellene helyretenni,mert nem normális ahogy magadról vélekedsz.
másrészt fel kell fogni,hogy egy embernek megvannak a genetikai adottságai.
harmadrészt nem vagy kövér.
ha 800 kalóriákat ettél akkor azért nem fogysz mert koplaltál ki van éhezve a szervezeted.
Pedig ha 1400 kalóriát eszel (minden nap), és 1 órát futsz (minden nap), és mégsem fogysz, akkor természeti csoda vagy.
Ha mindent pontosan csinálsz (minden nap), akkor szépen le fognak menni a kilók. Lehet, hogy két hetet kell várnod egy kiló minuszra, de fogyni fogsz. Az alábbi oldal segíteni fog:
Kamuka, mert ennyi kajával és napi egy óra futással minima 10-zel kevesebbnek kéne lenned.
Szal vagy nem sportolsz ennyit, vagy túlkajálod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!