Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már nagyon elegem van. Miért...

Már nagyon elegem van. Miért nem mennek le a kilók, ha mindent betartok és sportolok?

Figyelt kérdés

Már egy éve szenvedek és mondhatni sz..rt se érek ezzel az egésszel. Normálisan eszem, fehérje meg zöldség...szokásos bla bla. Naponta 1 órát futok. 170 cm magas vagyok és végre egyszer le tudtam fogyni már 65 kg-ra (azt hittem, hogy végre valami eredmény) de sajnos nem lett jobb. Most felhíztam 1 nap alatt 66kg-ra ismét.

A napokban volt hogy csak 800 kcal-t ettem (igy fogytam le 68-ról 65-re), de tudom hogy koplalást, így most tartottam az 1200-at illetve az alapanyagcserémet ami elvileg 1400. Ma 1400-at ettem, ami szinte csupa fehérje meg vitamin, de most még mindig éhes vagyok.

Egyszerűen nagyon ki vagyok akadva, mert úgy érzem, hogy az 1400 kcal-val én nem fogyok, hiába van az odaírva, hogy ez a fogyós és diétás kcal mennyiség.

Elegem van, hogy mindenki nádszálvékony én meg itt vagyok egy 66 kg-os mömmedék és már hányok a tükörtől.

Tudom, hogy nem 4 hét alatt lehet lefogyni, de én 55kg szeretnék lenni, de nem most kezdtem ezt az egész sz@rt (!!!!!!!!!) hanem már 1,5 éve (!!!!!!!!!!) csinálom azt, hogy ha minden nap sportolok, nem eszek cukrot meg lom ételt és SEMMMMMI EREDMÉNY!!

K..vára elegem van, hogy ilyen sz@r minden......hányadék....

nem tudom már, hogy mit tegyek......

ti mit csináltok?

Már se kaja ötletem nincs, mert ennél natúrabban már nem tudok enni!!!

(nyersen eszem már a zöldséget is, hogy minél több vitamin megmaradjon, semmi olaj, semmi zsír!!!!!!!!!)

f u c k l.i.f.e.

27 L

2011. dec. 9. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mindennapos edzéssel ehetnél ám többet is, 1400kcal, + még zöldség, hús, saláták, kis olajos magvak, sok folyadék.

ha éhes vagy, az nem jó, és edző embernek ez az 1400kcal is kur.vakevés! egyél többet, és nézd meg 1-2 hónap múlva mi lesz!

de ne hisztizz..

Accz.

2011. dec. 9. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Jaja, a hisztit kéne visszafogni. Jön a hétvége, nyakunkon a karácsony, töltsd fel a szervezeted hiányos raktárait, aztán januártól csinálj egy normális diétát, amit normálisan betartasz. Kicsit lazíts. És legalább magaddal ne akard elhitetni, hogy egy, sőt másfél éve diétázol meg edzel és nem történik semmi. Amúgy a BMI-d teljesen rendben van,tehát indokolatlan is ez a hisztéria a fogyókúra körül.
2011. dec. 9. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindaddig amig nem értem a mondanivalód végére megvoltam győződve,hogy egy 15-16éves csitri műveli ezt a hisztit a fogyókúra körül...mert egy majd nem 30éves nőtől nem ezt várná az ember....Amúgy valóban indokolatlan a fogyókúrás hisztériád,mert ahogy már előttem mondták rendben a BMI-ID...de ha tényleg igy fogyoznál.ahogy irtad akkor nem létezik,hogy ne fogyjál....Én jóval többet ettem és mozogtam persze mellette s fogytam is 36kg-ot....szóval vmi sántit..
2011. dec. 10. 23:18
 14/14 anonim ***** válasza:
valami sántít. vagy nem, lehet megoldotta az éhezés problémáját. ami neki "rossz", azzal a módszerrel naponta mondjuk 30 000 afrikai éhező gyerek életét lehetne megmenteni, mert ők sem azért halnak meg, mert korog a hasuk, hanem mert fogy a testtömegük. Kérdező 1 valamit tud elvileg: hogyan NE fogyjon az ember. ha leírod a trükköd, én összeszedem a pénzt bármilyen műtétre, ha más nem akkor szikével kivágják a zsírt, ezzel gondod ne legyen, te leszel az emberiség hőse.
2011. dec. 10. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!