Elegem van! Nem akarok ilyen életképtelen szar lenni! MIT TEGYEK? :' (
csokifüggőség.. próbáld meg, nagy önualommal, teljesen kihagyni 2-3 napig. Utána már nem fogsz szenvedni tőle. Nem fog hiányozni. Nekem is volt hadsonló -és csak úgy tudtam szabadulni, hogy SEMMI csokit-kakaót nem ettem.
Ha nehéz - egyél 1 kanálka mézet..
egy egészséges étel: lereszelni: 1 répát+héjnélkül almát
+1kk olivaolaj+1 kis daráltdió. Ettől érzed, nem hiányzik semmi as zervezetednek. Lehet 1 kk méz, ha jobban izlik, (nekem nem kell bele)
te Magyar vagy? hol vannak a szüleid? mit csináltak eddig veled..? jézusom...
ne félj, legrosszabb esetben elrabollak és megkötözlek, és csak annyi kaját adok, hogy lefogyj vele, tényleg ne aggódj. nincs olyan, hogy lehetetlen.
Az elég nagy baj, ha csak a csokit szereted meg az "ilyeneket".
Akkor most neked az kéne, hogy csokit zabálva tudj lefogyni?!
Szedd össze magad, és higgadj le.
Aztán dobj egy listát arról, amit szeretsz, és arról, amit megeszel.
Nem mondta senki, hogy ha diéta közben bekapsz egy kocka étcsokit délutánonként, akkor összedől a világ.
A diéta alatt is lehet jót enni, és élvezni az evést, csak nem úgy, hogy "ilyeneket" eszel.
Azt pedig végképp nem befolyásolja az ízlésed, hogy eljársz-e futni, biciklizni, vagy mást sportolni.
Csak azzal, ha napi fél órát futsz, vagy DVD-re tornázol otthon, már leadhatsz legalább 5 kilót, formásabb leszel, és úgy fog állni rajtad a ruha, mintha 10 kilót fogytál volna le.
ha a csokipénzed lecsengeted, nem csak elrabollak, még normális kajákra is átszoktatlak, rögtön több siker egy csapásra.
Neutronlovaggal pedig nincs olyan, hogy ne értenék egyet, hihetetlen! igen, ha leölsz egy állatot, mert éhes vagy, lenyúzod (lehet ehhez már nagyon éhesnek kell lenni) és megsütöd, úgy fogsz visszatérni a normális húsevéshez, mint a sicc. most azon gondolkozom, hogy lehetne ilyen átnevelést vállalni, kis sörpénzért tehát nem drágán, de nálunk milyen vadállatok vannak? galambok, kutyák (általában ezek kötődnek 1-1 gazdához.. nem jók) és 1-2 kravmagás gondolom, de őket is keresnék. ki kell menni a hegyekbe, ahol vannak vadállatok!
illetve én most Erdélyben vagyok, itt vannak medvék. ki jön? hozzatok nekem az OBI-ból egy baltát, a 2000 forintosat, megadom. és akkor megcsináljuk amit Neutronlovag irt, segitek a macival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!