Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vendégségben voltam 2napig és...

Vendégségben voltam 2napig és ezalatt 2kilot hiztam akkor ha bármikor elhagyom azokat az ételeket amiket szoktam enni 2nap alatt visszahizok? Mért van ez?

Figyelt kérdés
Akkor soha nem ehetem azt amit megkivánok? Ez igy olyan igazságtalan csak 2nap volt és +2kilo amit hetekig adok le:S
2009. máj. 18. 12:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, soha nem eheted azt, amit a fogyókúra előtt. Ha valaki lefogy, akkor soha nem lesz sovány. Akkor lefogyott kövér lesz, akinek nagyon oda kell figyelni, hiszen azért hizott meg, mert nem megfelelően táplálkozott. Én ezért is nem szeretem a szót, fogyókúra. Mert amint annak vége és lefogysz X kilót, abbahagyod és jönnek vissza a leadottak. Ezért kell életmódot váltani. Egészségesen étkezni, sportolni és egész életed végéig ezt csinálni. Igy nem jönnek vissza majd a leadott kilók.
2009. máj. 18. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!