Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az utolsó 5 kg-tól hogyan...

Az utolsó 5 kg-tól hogyan szabaduljak?

Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekelne akik nagyobb súlyt adtak le.Gyönyörűen ledobtam néhány hónap alatt közel 20 kg-t, persze én egyáltalán nem látom magamon mert az utolsó 5 kg szívat.Meg se akar mozdulni 2-3 hónapja:S Pedig többet mozgok, a diétám is rendben van.-olyan kevésnek tűnik, főleg, h 5 kg mínusz már nagyon álom lenne, ami igazából fölösleg még rajtam az kb 3 kg.153 cm vagyok, tehát lehet kevésnek tűnik, de többnek látszik rajtam, főleg, h leginkább hasra hízok és második szülés után vagyok.Megőrülök tőle:s
2011. dec. 16. 13:20
1 2 3 4
 31/32 °:Amigo:° ***** válasza:

Ok. Nem vagyok nagy híve az alacsony szénhidrátos diétáknak, de tudom, hogy egy kisebb izomtömegű nőnek szüksége lehet rá.

De akkor alap, hogy csaló napot tartunk hétvégén.

Én is voltam közel nulla Ch. étrenden versenydiétában, de hétvégén akkora pizzát betoltam, hogy öröm volt nézni :-))))

Ezzel valamennyire sikerült megakadályozni a pajzsmirigy hormonok csökkenését. Ráadásul a leürült glikogénraktárak miatt ilyenkor bőven van hely elraktározni a sok szénhidrátot, így sosem alakul zsírrá.

Sokszor beigazolódik ám a mondás: Ha fogyni akarsz egyél többet !

2011. dec. 17. 00:19
 32/32 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van.

tudod, az a fura, hogy a rengeteg ch megvonás utána mikor már időnként becsúszott egy kis rizs, nagyon ritkán valami teljes kiőrlésű pékáru, stb, egyszerűen nem tudtam megemészteni.Volt, hogy kb 100 gramm rizstől is annyira felpuffadtam, hogy 2 napig olyan volt a hasam mint aki 8 hónapos terhes.Időnként ez most is előfordul, a mérleg nem mutat többet, maximum 1 kg-val de látványra félelmetes.Azok az ételek amik alapból puffasztóak nem is igazán szerepelnek az étkezésemben így nehéz kiszűrni mikor mitől puffadok ennyire.Az anyagcserém is elég lassú, pedig rengeteg vizet, zöld teát iszok, a mozgásnak is feljebb kellene ezt pörgetni, mégis lassú.Az alhasam nagy része kinyúlt bőr, viszont feljebb még van bőven zsírpárna.Igazából a zsírégetők sem segítettek soha a helyzeten, pedig én tényleg nem az a fajta vagyok,aki attól várja a csodát, hogy bekapkod ezt-azt, aztán a fotelban ül és zabál, hogy majd a tablettától lefogy.Volt időszak, hogy napi 5 órákat edzettem.Reggel másfél óra taposógép vagy futógép, ebéd után másfél órával ugyanez, este 1-másfél óra súlyzós edzés, esetleg ha volt még erőm utána 30 perc futás.És ez minden egyes nap.Hát persze, hogy túledzettem magam, de akkor annyira kellett a mozgás (nem feltétlen fogyás miatt), hogy nem tudtam leállni.Csak akkor mikor teljesen kidőltem.Itt is bebizonyosodik, hogy a tudás mennyire nem ugyanaz mint a bölcsesség.Hiába tudok valamit, ha nem azt csinálom.(Lásd pl kapásból 0 ch-s diéta és társai).

2011. dec. 17. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!