Az utolsó 5 kg-tól hogyan szabaduljak?
Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekelne akik nagyobb súlyt adtak le.Gyönyörűen ledobtam néhány hónap alatt közel 20 kg-t, persze én egyáltalán nem látom magamon mert az utolsó 5 kg szívat.Meg se akar mozdulni 2-3 hónapja:S Pedig többet mozgok, a diétám is rendben van.-olyan kevésnek tűnik, főleg, h 5 kg mínusz már nagyon álom lenne, ami igazából fölösleg még rajtam az kb 3 kg.153 cm vagyok, tehát lehet kevésnek tűnik, de többnek látszik rajtam, főleg, h leginkább hasra hízok és második szülés után vagyok.Megőrülök tőle:s2011. dec. 16. 13:20
11/32 A kérdező kommentje:
hogy tudok ide képet felrakni?
2011. dec. 16. 14:19
13/32 anonim válasza:
pl a képfeltöltés.hu-ra feltöltöd a linket meg bemásolod ide
15/32 A kérdező kommentje:
remélem jól csináltam
2011. dec. 16. 14:35
16/32 A kérdező kommentje:
az utolsó 2 kép kb 1-2 hónapos, az első 3 az mai meg tegnapi
2011. dec. 16. 14:37
17/32 anonim válasza:
Tényleg nem tudom mi lehet a gond, mert ennyi mozgás mellett, amit te csinálsz egy héten, ennek már el kellett volna tűnnie. Bár én úgy látom, egy kicsit megnyúlt a bőröd, legalábbis így kép alapján, azzal pedig nagyon nehéz bármit is csinálni.
18/32 anonim válasza:
az nem zsír, hanem nagyrészt megnyúlt kötőszövet és bőr...nagyon hamar lefogytál - beszélj egy plasztikai sebésszel!
19/32 A kérdező kommentje:
Igen, picit meg is van nyúlva, főleg az alsó hasamon, de van azért ott zsír is bőven.Tehát így valamivel nyugodtabb vagyok, mert még ha most stagnál is a súlyom, a zsírt még le lehet adni viszont ha CSAK bőr lenne azzal nem tudnék nagyon mit kezdeni.Rengeteget edzek és full jól kajálok, eddig gyönyörűen bevált most meg szívat.Pedig már tényleg nincs sok hátra mégis elkeserítő:S
2011. dec. 16. 14:42
20/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk mintha azt olvastam volna g köldöksérv műtétkor a hasplasztika ingyenes.utána kéne járni mert nincs rá pénzem, köldöksérvem pedig van.
2011. dec. 16. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!