Nyárig szeretném formálni az alakomat. Fél év alatt mit lehet elérni?
Minden nyáron megígérem, hogy mikor majd bejön az ősz, és a tél, felkészülök a nyárra, és többet mozgok. Arányos az alkatom, 170 cm/65 kg, de azt mondják legtöbben, nem látszik, hogy 65 kiló lennék. Én viszont látom magamon, hol vannak felesleges kis hájak. Nem is esztétikai szempontból, hanem inkább az egészségem érdekében szeretnék újra mozogni, persze szeretnék mellé vékonyabb derekat, vékonyabb combokat... Főleg oda hízok.
Találtam a neten egy fél éves edzéstervet kezdő futóknak, heti 2-3 alkalom futás. A futás mellé valamilyen tornát szeretnék, nem tudom mik a jobb tornák, és mi lenne hatásos.
Milyen módszerrel, mit tudtatok elérni fél év alatt, akik rászánták magukat a változtatásra?
fél év alatt -32kg
170cm/86kg-ról 54kg-ra.
Heti 6x-7x 1óra elliptikus tréner,napi 1200-1500kcal,kéthetente csalónap (nem kötelező,de nekem megnyugtatta a lelkem és új erőt adott a folytatáshoz) Ilyenkor mindent megettem ami az utamba került (csoki,chips,sütemények,meki) :D
Jegyezzétek már meg hogy kardióval és egy kis aerobikkal NEM LEHET IZMOT FELSZEDNI! Az izomépítéséhez súlyzós edzések a növelt szénhidrát tartalmú étkezés kell!
Pláne nem fogsz 2kg-t felszedni kardióval XD
Márpedig lehet, hiszen a futás, mint kardió edzsés is izmosít.
Én maradtam 75 kiló, a kiindulási súlyom is ennyi, és csak futóedzsést végeztem, lement rólam jópár kiló, centikben is látszik, egy mérettel kisebb ruhákat hordok, de a súlyom mégsem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!