Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160/47 vagyok, fogyózni nem...

160/47 vagyok, fogyózni nem akarok de sportolással szeretném formálni az alakomat úgy lehet? Lent bővebben

Figyelt kérdés
Ehhez diéta szerintem nem kell mert nem akarom, hogy bármiféle bajom is legyen mert ezalatt már szerintem egészségtelen lenne.Sportal- bővebben futás és biciklizéssel - lehet alakot formálni nem? Persze kevés szénhidrátot eszek és édességet. 14/F
2009. júl. 22. 21:32
 1/3 anonim válasza:
Ne akarj lefogyni, 160 centi és 47 kiló... tökéletes, hacsaknem 47 centi, és 160 kg...
2009. júl. 22. 23:02
 2/3 anonim válasza:

inkább a biciklit ajánlom, úgy tudom a futás izomveszteséggel jár

bicikli inkább a combodra lesz hatással

ha a hasadat akarod formálni a felülés jó

a fenékkel nem tudom mit kell kezdeni :D

de azért a sporthoz kell enni is mert nem fogod bírni... egyél sok fehérjét

2009. júl. 23. 05:36
 3/3 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: írtam is hogy nem akarok lefogyni, alakomat szeretném formálni, mert a hasamon van sok zsír, aránytalanul oszlik el rajtam.

2. válaszolónak: felülés akkor lenne jó, ha nem lenne sok zsír a hasamon, de van rajta, úgyhallottam hogyha futok mondjuk hetente 3-4x 20-30percet akkor az segítene rajta, biciklizni meg majdnem minden délután kijárok.

Szóval nekem csak a hasam az a kritikus hely, arról szeretném leadni vagy eloszlatni, szóval nem fogyni akarok csak alakot formálni, sportal remélem menni fog kösz a válaszokat meg várom a többit.

2009. júl. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!