Reális súlyleadás 2,5 hónap alatt 15 kg? Most vagyok 170 cm,70 kg.15/L
Figyelt kérdés
Most sem vagyok kövér, inkább "husis". Nem,azért akarok lefogyni, hogy másoknak tetszek, hanem magamért. Lassan a súlyom befolyásolja az egészségügyi állapotomat is, sokkal fáradékonyabb vagyok, állandóan csak aludnék, a sportolás is egyre fárasztóbb. Arra gondtoltam, hogy az ünnepi szezon után el kéne kezdenem életmódot változtatni. Elõször csak diétával, azzal leadnék simán 10 kilót, mivel már legalább 3 éve tartottam a 60 kg-os súlyt, a mostani plusz 10 kiló az utóbbi 3 hónapban jött fel rám a stressz miatt. Utána pedig elkezdenék sokat sportolni (biciklizni, futni, egyéb), amikor már kellemesebb az idõ. Azért csak újév után akarom elkezdeni, mert még mindig sokat stresszelek, addig még meg kell érnem a feladatra. Mit gondoltok, menni fog? Van még valamilyen egyéb tanácsotok? 15/L2011. dec. 10. 14:01
1/4 anonim válasza:
Nem reális. Neked meg főleg nem, aki majd ünnepi baromság szezon után akar elkezdeni életmódot váltani annak 0 a reális.
2/4 anonim válasza:
Az túl gyors, pláne, hogy eü. értelemben véve nincs rajtad sok plussz.
4-5 hónap alatt tudnád leadni ezt a súlyt úgy, ha mozognál is mellette végig.
(Én mozgás nélkül, csak diétával 10 hónap alatt adtam le 15 kg-ot.9
3/4 anonim válasza:
Én mozgás nélkül 2,5 hónap alatt 9-et adtam le, de mivel rád nem olyan régen jött fel, szerintem könnyebb is leadni, legalábbis nálam így szokott lenni. Most vagyok a normál súlyomon, rajtam is annyi plusz volt, mint kb. rajtad.
4/4 anonim válasza:
15 évesen még nem szabad fogyózni, vagy ha mindenképp akarsz kérd orvos tanácsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!