Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az alapanyagcserémhez annyi...

Az alapanyagcserémhez annyi kcal kell, amitől hízok. Na ez most miért van?

Figyelt kérdés

Az előbb olvasgattam erről, kiszámoltam a sajátomat az orvosilexikon.hu-n. Még ha a nem sportoló részre állítom be, akkor is 1827 kcal-t írt ki. Súlyom csökkentéséhez 1943 kcal-t kéne ennem.. Akkor ettem ennyit, amikor meghíztam 120 kg-ra! Pedig tényleg nincsen semmilyen betegségem (mindenre vizsgáltak, 1 hétig bent voltam a kórházban)

Pedig napi 40 percet szobabiciklizek, 1300 kcal-t eszek és így fogyok havi 1,5-2 kg-t... És arra se nagyon lehet fogni, hogy még nem indult be a fogyás, mert pontosan 1 éve váltottam életmódot. Lassanként csökkentettem a kalória-bevitelt 1700->1300-ra. Sose koplaltam, napi 4-5x ettem akkor is, amikor meghíztam. Tehát nem lehet lassú az anyagcserém.

Van valakinek valami tippje?

2011. dec. 4. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
engem érdekel! ő egy konzervatív működésű nő, jó hogy vannak még akiknek enniük is kell, hogy működjenek :)
2011. dec. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!